ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ: Υποσχέθηκε ότι θα κάνει πολλά

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ: Υποσχέθηκε ότι θα κάνει πολλά

Ο Άγγελος ΣΥΡΙΓΟΣ, ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, έτυχε να περάσει από το τραπέζι που πίναμε καφέ στην Πανόρμου και μας έδωσε φυλλάδιο.

Το διένειμε, προς τιμή του, μόνος του. Δεν το άφηνε κι έφευγε. Στέκονταν λιγάκι και επικοινωνούσε σεμνά με τον κόσμο. Κοντοστάθηκε και σε μας και αφού έμαθε την καταγωγή μας, υποσχέθηκε ότι θα κάνει πολλά για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.

Διαβάσαμε προσεκτικά τη σύντομη βιογραφική του προβολή. Πολλές οι περγαμηνές, πλούσια η προίκα του. Προσθέσαμε με το νου μας και το βασικό για μας, την ενασχόλησή του, για μακρύ χρονικό διάστημα, με το Βορειοηπειρωτικό και καταλήξαμε σε απόφαση:

Ψηφίσαμε τον Άγγελο και το κόμμα του, που παρουσίαζε σοβαρό, ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που υποσχόταν τη διέξοδο από την κρίση.

Ψηφίσαμε αρκετοί Βορειοηπειρώτες, ολόκληρη στρατιά: Άγγελο, Χατζηδάκη, Μπογδάνο, Γκιουλέκα, Γεωργιάδη … με την ελπίδα ότι θα μας συμπαρασταθούν, θα μας βγάλουν από τη λάσπη.

Δυστυχώς, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, διαπιστώνουμε το αντίθετο. Όχι δε στηρίζουν, αλλά το χειρότερο κακό είναι ότι παριστάνουν τον τυφλό, τον κωφάλαλο, μας βουτάνε βαθύτερα.