Αδελφότητα Γριάζδανης «Άγιος Αθανάσιος»: «Μετράμε 200 διακοπές ρεύματος μέσα στο χειμώνα που διανύουμε»

Αδελφότητα Γριάζδανης «Άγιος Αθανάσιος»: «Μετράμε 200 διακοπές ρεύματος μέσα στο χειμώνα που διανύουμε»

Φωνή – κραυγή, είναι αυτή της Αδελφότητας της Γριάζδανης προς τις αρμόδιες αρχές, για να επέμβουν το συντομότερο και να λύσουν το σημαντικό πρόβλημα, που σχετίζεται με το ηλεκτρικό δίκτυο.   

-Από χθες το απόγευμα, λένε σε σημαντική ανακοίνωση, το χωριό μας, η Γριάζδανη, είναι χωρίς φως, βουτηγμένη στο σκοτάδι. Το χειμώνα που διανύουμε, το χωριό αυτό υπέστη 200 διακοπές ρεύματος. Με τον παραμικρό αέρα, διακόπτεται το ρεύμα, με αποτέλεσμα να καταστρέφονται ηλεκτρικές συσκευές και τρόφιμα, που διατηρούνται σε ψυγείο.

Το ίδιο μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν σχεδόν όλα τα χωριά των Ριζών κι όχι μόνο.

Θα θέλαμε ΑΜΕΣΑ, επιμένει η αδελφότητα, η αρμόδια υπηρεσία Ηλεκτροδότησης και όλο τον αρμόδιο υπεύθυνο προσωπικό, να επέμβουν όσο το συντομότερο και να δρομολογήσουν λύση.

Δεν είναι δυνατόν οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού, κυρίως υπερήλικες, να  αντιμετωπίζονται το 2021 κατ’ αυτόν τον τρόπο και να καλούνται να πληρώνουν κανονικά τις υποχρεώσεις.

Ας σταματήσει πλέον η δικαιολογία ότι είναι παλιά τα καλώδια, οι μονωτήρες, οι ηλεκτρικοί στύλοι, κλπ. Δεν υπάρχει πια καμιά δικαιολογία, ας είχατε μεριμνήσει, να επενδύατε και τώρα να μην υπήρχαν προβλήματα. Ότι παραλείψατε, δεν κάνατε μέχρι χθες, κάντε το τώρα, και γρήγορα!

Στο τέλος η ανακοίνωση υπογράφεται από τον πρόεδρο της αδελφότητας Γριάζδανης, κύριο Βαγγέλη Γιάννη.

Σχετικά άρθρα: