ΑΛΛΟΣ Ο ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ ΚΑΙ… ΑΛΛΗ Η ΚΑΚΑΒΙΑ

ΑΛΛΟΣ Ο ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ ΚΑΙ… ΑΛΛΗ Η ΚΑΚΑΒΙΑ

Κώστας ΖΑΦΕΙΡΗΣ

Θα σας πάω αρκετά χρόνια πίσω, στην χρονική περίοδο που πήγαινα στο ΕΣΥΝΕ (Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας Ελλάδος) στο οποίο συμμετείχαν οργανώσεις κομματικές και μη.

Συμμετείχε και η ΕΝΒΗ (Εθνική Νεολαία Βορείου Ηπείρου), που τότε μετρούσε κάποιες χιλιάδες μέλη. Όμως, συμμετείχε και η οργάνωση ομοφυλοφίλων, που μετρούσε σχεδόν 56 μέλη.

Λοιπόν, μια χρονιά θα έδιναν χρηματικό ποσό, σαν βοήθεια, σε όλες σχεδόν, τις οργανώσεις, από το Υπουργείο Πολιτισμού. Έδωσαν 2.000.000 δραχμές στην νεολαία ομοφυλόφιλων και 200.000 δραχμές σε μας.

Σας πάω λίγους μήνες πιο πριν, στον Αύγουστο του 2020. Ήρθα με ΙΧ από Γερμανία και, σαν Έλληνας πολίτης στον Προμαχώνα δεν χρειαζόταν να είχα τεστ, ενώ πολίτες άλλων χωρών, ασφαλώς και έπρεπε να είχαν.

Την επόμενη μέρα μπήκα από Κακαβιά, όμως εκεί, εγώ ο Έλληνας πολίτης, έπρεπε να είχα τεστ αρνητικό, για να μπω.

Ερχόμαστε στο σήμερα. Έλληνες, που πήγαν για γιορτές στο Ντουμπάι και Αγγλία, στην επιστροφή τους, βρέθηκαν θετικοί στον covid-19, τους πήγαν, με τα αυτοκίνητα της Πολιτικής Προστασίας, στα σπίτια τους, για καραντίνα.

Έλληνες Βορειοηπειρώτες, που βρέθηκαν θετικοί στην Κακαβιά, δεν τους επετράπη να μπουν στην Πατρίδα τους.

Ανώμαλες καταστάσεις. Αλαλούμ, δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται…!!!

Κι εσείς, πανηγυρίζετε, σχεδόν όλοι, γιατί έφυγε ο Βρούτσης και τώρα θα λυθεί το μεγάλο ζωτικό πρόβλημα – το ασφαλιστικό, λες και εξαρτάτε αποκλειστικά από Υπουργό πια πολιτική θα έχουμε σε εξέλιξη.

Αλλά…, και το άλλο, συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον το μάζεμα των υπογράφων και διευθύνσεων, που βέβαια θα είναι χρήσιμες. Θα τις εκμεταλλευτούν οι ενδιαφερόμενοι, για τις εκλογές του Απριλίου στην Αλβανία, γιατί σαν πίεση προς την Ελληνική Κυβέρνηση αυτές, ούτε στα πιο φτωχά όνειρα!

Ξυπνάτε, όσο δεν είναι πολύ αργά, γιατί αργά είναι!

Σχετικά άρθρα: