Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είμαστε παρά ένα μάτσο κορόιδα…

Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είμαστε παρά ένα μάτσο κορόιδα…

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015: ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΑΝΑΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022: ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, Ο ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΕΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ VOGUE!!!

ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΒΑΛΕ ΕΑΥΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ…. ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ — ΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ — ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (βλ. ομιλία του στο Κογκρέσο).

ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΑΣΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΕΡΏΝΤΑΣ ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΠΡΟΣΚΕΊΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΏΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΜΑΡΩΤΑ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ Σ’ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ….

”…Το προεδρικό ζεύγος φωτογραφήθηκε για την αμερικανική έκδοση της Vogue από τη διάσημη φωτογράφο Άννι Λάιμποβιτς. Μεταξύ άλλων, ποζάρουν αγκαλιασμένοι σε ένα τραπέζι, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας φαίνεται να βρίσκεται σε ένα κτίριο με προμήθειες με τον σύζυγό της από πίσω. Σε άλλη εικόνα, η Ολένα Ζελένσκα ποζάρει ανάμεσα στα απομεινάρια του κατεστραμμένου Antonov An-225 Mriya- του μέχρι πρόσφατα βαρύτερου αεροπλάνου στον κόσμο- ανάμεσα σε στρατιώτες…”

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΒΑ: ”… η φωτογράφιση προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Κάποια εξ αυτών μάλιστα άκρως χλευαστικά, όπως το σχόλιο της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρίας Ζαχάροβα…

Η τελευταία δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως… απελπιστικά σάπια εικόνα τη φωτογράφιση του ζεύγους από τη διάσημη φωτογράφο Άννι Λάιμποβιτς.

— Έχετε παρατηρήσει πώς τα δυτικά μέσα προωθούν τη γυναίκα του Ζελένσκι; Επίσκεψη στις ΗΠΑ, εξώφυλλα περιοδικών, φωτογραφίσεις στο bunker. Ακόμη και ο πρόεδρος της Ουκρανίας δίνει πλέον συνεντεύξεις με φόντο τη γυναίκα του» είπε αρχικά.

Ο λόγος είναι μπανάλ – ο Ζελένσκι έχει κουράσει, το διεθνές κοινό δεν τον ακούει πια, τον βαρέθηκαν. Ο ‘πόρος’ που λέγεται Ζελένσκι έχει εξαντληθεί εντελώς, η εικόνα είναι απελπιστικά σάπια, επομένως δεν σερβίρεται πλέον χωρίς καρύκευμα. Τώρα το πολιτικό μενού στο πιάτο ονομάζεται ‘Ζελένσι υπό τη Ολένα’» πρόσθεσε η Ρωσίδα αξιωματούχος στο λογαριασμό της στο Telegram.

Αλλά και η Αμερικανίδα βουλευτής των Ρεπουμπλικανών Λόρεν Μπόεμπερτ είπε για την ουκρανική ηγεσία:

— Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είμαστε παρά ένα μάτσο κορόιδα…

Μόνο που στην Ελλάδα τα κορόιδα είναι πολύ περισσότερα…

Από το προφίλ της στο facebook / Κρινιώ Καλογερίδου

Γιώργος Μύτιλης