Βαριές καμπάνες χτύπησαν…!!!

Βαριές καμπάνες χτύπησαν…!!!

ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

Όταν ένας πολιτικός φορέας χάνει τη βάση του, αφού χρόνια στη σειρά δεν λειτουργεί, δεν συνεργάζεται μαζί της, μετά από εκλογική αναμέτρηση, τα μεγάλα λάθη του δεν τα ψάχνει στον κόσμο, στα μέλη του, αλλά στον ίδιο τον εαυτό του.

Ας πάρουμε να δούμε αποκλειστικά μόνο ένα γεγονός:

Σε παραχωρημένη συνέντευξη, ο Φρέντυ Μπελέρης, διατυπώνει το σκεπτικό, ότι η Μειονότητα ψήφισε λανθασμένα το ΣΚ Αλβανίας του Ράμα. Προχωράει και σε παραληρήματα, σε άτοπους, λανθασμένους χαρακτηρισμούς.

Αφήνει, ο πρόεδρος του Παραρτήματος της Ομόνοιας στη Χιμάρα, ανοιχτό το περιθώριο να εννοήσουμε ότι αν ο κόσμος ψήφιζε Δ.Κ. Αλβανίας, θα έπραττε σωστά, το αποτέλεσμα θα ήταν θετικό.

…Και δεν μας λέει καθόλου την λανθασμένη κίνηση της Εθνικής Οργάνωσης, της Ομόνοιας, που κατεβάζει για δεύτερη φορά, μετά το 2017, τον ίδιο υποψήφιο βουλευτή, το Ντούλε. Και πού; Στα Τίρανα, με το Δ.Κ. Αλβανίας, χωρίς να ενημερώσει τον κόσμο.

Παρατάς τον κόσμο και κοιτάς τα συμφέροντά σου, ως πολιτικός φορέας, ως στέλεχος, σε παρατάει και ο κόσμος μετά, επόμενο είναι. Κοιτάει και αυτός τα δικά του συμφέροντα. Παίρνει ο ίδιος την τύχη του στα χέρια του.

Ο κόσμος μας δεν είναι πλέον χαζός. Δεν τον τραβάς πια από το καπίστρι. Ξύπνησε και λαμβάνει τις αποφάσεις του.

Βαριές καμπάνες χτύπησαν σε αυτές τις εθνικές εκλογές! Καλούν τον κόσμο, για ριζικές πολιτικές αλλαγές στον τόπο μας!

Σχετικά άρθρα: