ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ! ΑΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟ: ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ!

ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ! ΑΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟ: ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ!

30 χρόνια να ασχολείσαι με την πολιτική στην Βόρεια Ήπειρο, δεν είσαι απλά φθαρμένος, αλλά έχεις ριχθεί στην άλλη όχθη, την απέναντι. Σε άλλο άκρο. Και είσαι πλέον, διεφθαρμένος.  

Πολύ περίεργο, μέχρι και αδιανόητο, περίσσιο θάρρος έχεις, όταν ζητάς σε τόσο χαλεπούς καιρούς, με βουτηγμένο τόπο μέσα στο κακό, να γίνεις ξανά και… ξανά… βο(υ)λευτής!!!

Πρέπει να αποτραβηχτείς από μόνος σου, από την πολιτική, να είχες φύγει προ καιρού, κακώς που έμεινες τόσα πολλά χρόνια! Να πας στο σπίτι σου! Μη περιμένεις να σε διώξουν οι ψηφοφόροι με την πολύτιμη ψήφο τους! Τότε θα είναι χειρότερα.

Αρκετά εμπόδισες. Μάλιστα, είσαι ένοχος της κατάντιας μας. 30 χρόνια αυτά κι εσύ ως διαχειριστής, άφησες τον τόπο μας να κατρακυλάει από το κακό στο χειρότερο.

Μην κάνεις άλλο λάθος. Μη βαθαίνεις το χαντάκι. Μη παλεύεις να βγεις ξανά βουλευτής, γιατί είσαι σίγουρα ο νεκροθάφτης του τόπου μας. Δώσε το φτυάρι του νεκροθάφτη αυτή τη στιγμή σε άλλα χέρια! Να ρίξει και κάποιος άλλος, μια φτυαριά χώμα στο νεκρό σώμα του κατακαημένου τόπου μας.

Φύγε με καλό καιρό! Μη φορτώνεσαι άλλες ενοχές!   

Βορειοηπειρώτη, αν βγάλεις τους ίδιους βουλευτές – το έργο τους το βλέπεις, είναι χειροπιαστό – θα έχεις τα ίδια χάλια, μάλιστα και χειρότερα. Θα πολλαπλασιαστούν.

Η ελπίδα ξεκινάει πάντα με σωστές επιλογές νέων προσώπων, για να κάνουν σωτήριες πράξεις, μήπως προλάβουμε και σώσουμε ότι έμεινε όρθιο.  

Σχετικά άρθρα: