Γιατί είναι στόχος εμπρησμών η Άνω Λεσινίτσα

Γιατί είναι στόχος εμπρησμών η Άνω Λεσινίτσα

Η πηγή ενημέρωσης, συνάμα κι η φωτογραφία εξωφύλλου της ιστοσελίδας μας, είναι από το μέσο κοινωνική δικτύωσης της Κάτω Λεσινίτσας:

Μαθαίνουμε ότι προχθές οι λιγοστοί κάτοικοι της Άνω Λεσινίτσας πέρασαν μια νύχτα τρόμου, όταν κατά τα μεσάνυχτα η φωτιά  πλησίασε τα πρώτα σπίτια της «Λάκκας» κι απειλούσε σχεδόν όλο το χωριό.

Η φωτιά έκαιγε από τις 10:00 η ώρα το πρωί και η αναζωπύρωσή της γινόταν σταδιακά…

-Κατέφθασε η πυροσβεστική του κρατικού μηχανισμού και βρίσκεται σε ετοιμότητα – γράφουν στην ανάρτηση. -Σε αντίθεση με την δημοτική που δεν γνωρίζουμε που βρίσκεται.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους λίγους εναπομείναντες κατοίκους της «Πάνω Μεριάς» που όλη την νύχτα κάνανε ότι περνούσε από το χέρι τους, προφανώς σε συνεργασία με την κρατική πυροσβεστική και με την βοήθεια του Θεού!

Είναι λογικό, σε τέτοιου είδους επανειλημμένης πράξης, να κάνει κανείς το εύλογο ερώτημα: -Πώς γίνεται τάχα μέσα στο καταχείμωνο να πάρει φωτιά το δάσος; Κι ο νους του δικαιούται να λειτουργεί καχύποπτα. Να θεωρεί ότι κάποιος εμπρηστής την έβαλε, που εξυπηρετεί συμφέροντα και προβληματίζει τους Λεσιτσινούς.

Τίθεται καθήκον στις τοπικές αρχές και στο Δήμο Φοινικαίων, να λάβουν σοβαρά υπόψη τους την υπόθεση αυτή. Να ψάξουν σε βάθος για το τι συμβαίνει και γιατί είναι στόχος εμπρησμών η Άνω Λεσινίτσα.

Σχετικά άρθρα: