Διορθωτικές κινήσεις στο συνδυασμό της Συμμαχίας για την Αλλαγή στην Περιφέρεια Αυλώνας

Διορθωτικές κινήσεις στο συνδυασμό της Συμμαχίας για την Αλλαγή στην Περιφέρεια Αυλώνας

Προ ολίγου οι εκπρόσωποι του Δημοκρατικού Κόμματος στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή παρέδωσαν εκ νέου τους Συνδυασμούς της Συμμαχίας για την Αλλαγή, οι οποίοι είχαν επιστραφεί απ’ την ΚΕΕ με ορισμένες παρατηρήσεις.

Η δυνατότητα αυτή υπήρξε αφορμή και για ορισμένες μικρές διορθωτικές αλλαγές, όπως παρατηρούν τα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα οι αλλαγές απ’ την αρχική κατάθεση της 4ης Μαρτίου, αφορούν σε πρόσωπα που προστίθενται ή αντικαθίστανται, αλλά και στην κατάταξη των υποψηφίων.

Μεταξύ των αλλαγών είναι και αυτή της συμπερίληψης του πρώην Επάρχου Λειβαδιάς κ. Βαγγέλη Αναγνώστη στη 10η θέση του Ψηφοδελτίου της Εκλογικής Περιφέρειας Αυλώνας. Η υποψηφιότητα του κ. Αναγνώστη όπως και του κ. Νάστη στη 13η θέση είναι προτάσεις της Ένωσης για Ανθρώπινα Δικαιώματα-ΚΕΑΔ δια των τοπικών Παραρτημάτων της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλόγως και στην Εκλογική Περιφέρεια Κορυτσάς μετέχουν δύο στελέχη των τοπικών δομών: ο κ. Ανδρέας Σιμάκου για την πόλη της Κορυτσάς και κ. Ηλίας Καδένας για την υπόλοιπη Περιφέρεια.

Στο Αργυρόκαστρο ως γνωστό μετέχει του Ψηφοδελτίου της Αντιπολίτευσης ο πρώην Υπουργός κ. Κώστας Μπάρκας, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

tachydromos.org

Σχετικά άρθρα: