ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΙΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ epimenoume.gr: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΙΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ epimenoume.gr: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Δημοσιογράφοι (εδώ εντάσσω και τον εαυτό μου), αναλυτές, διαχειριστές ιστοσελίδων, ομάδων, που αγωνίζονται διαδικτυακά, μέχρι στιγμής μόνο με άρθρα, εκφράζοντας ιδέες, θέσεις και απόψεις, για την επίλυση των ζωτικών προβλημάτων της Βορειοηπειρωτικής Κοινότητάς μας, νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουν ταχτική.

Από δω και πέρα, να συντονιστούν σε έναν αγωνιστικό φορέα και τα όσα διατυπώνουν γραπτώς, να τα ακολουθεί η πράξη. Να περάσουν στην πρώτη γραμμή. Καλώντας στην προσπάθεια αυτή και τους αδιάφορους συμπολίτες – αναγνώστες που μπούχτισαν από την ξύλινη γλώσσα, από τα μονότονα λόγια τους.

Η φωνή, από τον καθένα ξεχωριστά, όσο δυνατή κι αν είναι, δοκιμάσαμε 30 χρόνια στη σειρά, δε χρειαζόμαστε πια άλλη χρονοτριβή, είναι απλά χτύπημα της κεφαλής σε τοίχο, δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι υλοποίηση η ιδέα αυτή (όλοι οι γραφιάδες μαζί). Θα την αγκαλιάσουν, σίγουρα, όσοι αγωνιούν και σκέφτονται τη λύση του προβλήματος, όχι εγωιστικά, την προσωπική προβολή.

Σχετικά άρθρα: