ΕΝΑ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΕΝΑ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα ο Γενικός Πρόεδρος της Ομόνοιας, o κύριος Βασίλης Κάγιος, ο οποίος ξεκίνησε τις συναντήσεις του με στελέχη των φορέων μας, αλλά και με ξεχωριστά άτομα.

Ενημερώνει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο τόπος μας και ενημερώνεται, για τις ανησυχίες που έχουν οι συμπατριώτες μας στην Ελλάδα, την Πατρίδα μας.

Δοκιμαζόμαστε σαν Βορειοηπειρωτική κοινότητα κι από δω κι από κει. Βρισκόμαστε μέσα σε κλοιό, σε «πυρά». Κι όμως, σχεδόν όλοι οι πολιτικοί φορείς μας, σε σχέση με τον βασικό μας στόχο, βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλο. Κάνουν αντίθετες κινήσεις. Π.χ., αν ο ένας φορέας διοργανώνει συλλαλητήριο, ο άλλος εμποδίζει. Βάζει τρικλοποδιά.

Άκαρπη, στείρα απεδείχθη, όλα αυτά τα χρόνια, η πολιτική τους συνεργασία.

Εφόσον όλη η πορεία μας, είναι μόνον ήττα, αυτή τη φορά να σκεφτούμε υπεύθυνα, βαθιά, για να αποφευχθεί ο διχασμός.

Χρειαζόμαστε επειγόντως συντονιστή κοινής αποδοχής. Εφόσον η Ομόνοια, στην οποία υποτίθεται ότι ανήκουμε όλοι, δεν μπορεί να ηγηθεί. Δυστυχώς, έχει χάσει τη βάση.

Άτομα που έχουν «την ψυχή πιο βαθιά από την πληγή», έχουμε αρκετά στην μικρή μας κοινωνία. Να τα αξιοποιήσουμε, για το κοινό καλό. Παραμερίζοντας έτσι όλες τις ομάδες με ανεύθυνους, ανορθόγραφους, άσχετους, που συνεχίζουν να μας εκπροσωπούν, χωρίς τη θέληση μας, σε σοβαρές συναντήσεις με κόμματα και κυβερνήσεις.

Είναι πρώτιστο καθήκον, αναγκαιότητα αυτής της κρίσιμης στιγμής, ο σχηματισμός επειγόντως Επιτροπής Εθνικής Ενότητας, για συγκεκριμένη δράση με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Πρόσωπο που πληρεί  όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις και μπορεί να αναλάβει την συγκρότησή της, με δικαίωμα επιλογής ατόμων, που θα εκπροσωπούν όλους τους φορείς, είναι ο Αντώνης ΒΑΣΙΛΗΣ. Πρόσωπο κοινής αποδοχής, που ο κάθε φορέας το θέλει στο πλευρό του, λόγω ειλικρίνειας και καθαρής συνείδησης.

Λίγα πράγματα για την σταδιοδρομία του:

Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως Δημόσιος υπάλληλος σε εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Οικονομικών της Ελλάδος, έχει μεταπτυχιακές σπουδές σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, ήταν Υφυπουργός Υγείας (για τα οικονομικά), 2001 -’02 στην Αλβανία, Διευθυντής Τραπέζης στους Αγίους Σαράντα, 1996 -’99…

Μεγάλη η προίκα του, πολλές οι περγαμηνές του.

Η Επιτροπή αυτή να πάρει στα χέρια της την όλη υπόθεση μας, που θέλω να πιστεύω ότι θα προσφέρει ουσιαστική βοήθεια σε όλους μας.         

Σχετικά άρθρα: