Επίσκεψη του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργου Αμυρά στην κοινότητα Δερβιτσάνης

Επίσκεψη του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργου Αμυρά στην κοινότητα Δερβιτσάνης

Την Κοινότητά μας επισκέφθηκε χθες ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Αμυράς, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Κονίτσης κ. Νικόλαο Έξαρχου και τον Αντιδήμαρχο Κονίτσης κ. Δημήτριο Χήρα.

Τον Υφυπουργό υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δερβιτσάνης κ. Φίλιππας Μπόμπολης, ο πρώην Υπουργός Εργασίας κ. Σπύρος Ξερας, ο πρώην βουλευτής και Υπουργός κ. Βαγγέλης Τάβος, ο Πρόεδρος Ομόνοιας κ. Βασίλης Κάγιος, ο Πρόεδρος Παραρτήματος Αργυροκάστρου της Ομόνοιας κ. Στέφανος Κώτσιας, ο πρώην Δήμαρχος Φοινικαίων κ. Λεωνίδας Χρήστος, τα μέλη του συμβουλίου της κοινότητας Δερβιτσάνης και ο πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Δρόπολης κ. Μιχάλης Μάνος.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο κ. Δημήτριος Σαχαρίδης.

Επίσης, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δερβιτσάνης, όπου ξεναγήθηκε και συγκινήθηκε με την ιστορία του Ναού στα χρόνια του κομμουνιστικού καθεστώτος.

Η επίσκεψη του Υφυπουργού και οι συζητήσεις που έγιναν με τους παρευρισκόμενους στην συνάντηση, ελπίζουμε να αποδώσουν θετικά στην τοπική κοινωνία μας.

Από το προφίλ της Δημογεροντίας Κοινότητας Δερβιτσάνης

Σχετικά άρθρα: