ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΣτΕ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4387/2916

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΣτΕ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4387/2916

Με δεδομένη πια, την καθολική στήριξη από το ευρύ κοινό της προσπάθειας της Ομάδας μας, για να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, σχετικά με την αποκατάσταση των αδικιών και των ανισοτήτων, που απορρέουν από το νόμο 4387/2016, δημιουργήσαμε στο fb τη σελίδα «Ομάδα Πρωτοβουλίας».

Σκοπός της σελίδας αυτής είναι, μέσα από τις διευκολύνσεις που μας παρέχει το διαδίκτυο στις σημερινές ασυνήθιστες συνθήκες της φυσικής απομόνωσης, να συντονίσουμε και να βοηθήσουμε όσο καλύτερα γίνεται την αποπεράτωση όλης της διαδικασίας.

Όπως έχουμε ανακοινώσει και σε προηγούμενη ανάρτηση, θα χρειαστεί ο κάθε άμεσα θιγόμενος, δηλαδή όσοι έχουν συνταξιοδοτηθεί μετά τον Μάιο 2016, αλλά και όσοι πρόκειται να καταθέσουν άμεσα αίτηση συνταξιοδότησης, να συμπληρώσουν και να επικυρώσουν δύο έντυπα στα ΚΕΠ.

Για να προμηθευτείτε τα έντυπα αυτά, στείλτε μας το e-mail σας, ή στο Messenger της σελίδας ή επικοινωνήστε με όποιον τρόπο μπορείτε με ένα από τα μέλη της ομάδας μας, όχι μόνον, για να προμηθευτείτε τα έντυπα, αλλά και να λάβετε τις σχετικές οδηγίες.

Δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθούν τα προσωπικά δεδομένα κανενός.  

Αγαπητοί συμπατριώτες! Είναι η στιγμή να αντιδράσουμε δυναμικά. Ενημερώστε, φίλους, γνωστούς, συγγενείς! Όσοι δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, ζητάτε βοήθεια από τα παιδιά και τα εγγόνια σας. Η υπόθεση, κατά κάποιον τρόπο, μας αφορά όλους. Σήμερα πετσοκόψανε τη σύνταξη του γείτονα, του γνωστού, του φίλου. Αύριο θα είναι η σειρά σου.

Καιρός είναι, να πετάξουμε από πάνω μας το πέπλο της απραξίας. Καλούμαστε να δράσουμε και ας αφήσουμε κάποιους άλλους να συνεδριάζουν και να φωτογραφίζονται.

Σχετικά άρθρα: