Η δήθεν «Αλβανική πλειοψηφία» στον πληθυσμό είναι ένα τεράστιο ΨΕΜΑ

Η δήθεν «Αλβανική πλειοψηφία» στον πληθυσμό είναι ένα τεράστιο ΨΕΜΑ

(Ιστορική αλήθεια)

Σύμφωνα με την προπαγάνδα των Αλβανών εθνικιστών (την οποία θα πρέπει να σας την αναλύσουμε, για αυτούς που δεν την γνωρίζουν) Οι “κακοί Έλληνες” έκλεψαν την Νότια (γεωγραφική) Ήπειρο, την περίοδο 1912 – 1913 από τους “αθώους Αλβανούς”.

Πιστεύουν ότι η Νότια Ήπειρος ήταν στην πλειοψηφία της Αλβανική σε πληθυσμό/γλώσσα, πριν την ένωση της με την Ελλάδα, σε σημείο μάλιστα όπου μας λένε ότι μέχρι τότε οι Ελληνόφωνοι κάτοικοι ήταν απλά μια μειοψηφία στην περιοχή.

Οι σημερινοί Αλβανοί λοιπόν, θεωρούν ως μοναδικό κριτήριο εθνικής καταγωγής την “ομιλούσα γλώσσα” των κατοίκων μιας περιοχής, και όχι το αίσθημα τους (όπως και στην περίπτωση των Αρβανιτών δηλαδή)

Οπότε πάμε λοιπόν να αναλύσουμε την παρακάτω πηγή, κρίνοντας με βασικό κριτήριο ΤΗΝ ΓΛΏΣΣΑ (Και όχι την θρησκεία ή κάτι άλλο)

Αρχικά πάνω βλέπουμε να γράφει:

ΣΥΜΦΩΝΑ με τα δεδομένα που συλλέχθηκαν το 1877.

Άρα αφού γνωρίζουμε το έτος, και έχουμε ξεκαθαρίσει ότι μιλάμε για στατιστικά αρκετά χρόνια πριν την περίοδο 1912 – 13, θα επικεντρωθούμε στον κάτω πίνακα που έχει τον τίτλο:

ΣΥΜΦΩΝΑ με τις Τουρκικές Επίσημες Στατιστικές.

Αυτό ίσως είναι και το θετικό στην πηγή μας, καθώς δεν θα μπορέσει κάποιος να την αμφισβητήσει με την δικαιολογία ότι οι αριθμοί ήταν δήθεν Ελληνικές εκτιμήσεις…και Άρα “Ελληνική προπαγάνδα” Στα νούμερα.

Στο βελάκι κάτω δεξιά, βλέπουμε ότι γράφει “σύμφωνα με την γλώσσα”…των κατοίκων.

Αριστερά έχει τις περιοχές που έγιναν οι μετρήσεις, και αφορούν συγκεκριμένα τις περιοχές της Ηπείρου που σήμερα ανήκουν εντός του Ελληνικού κράτους.

Από όλες αυτές τις περιοχές, και αφού κρίναμε σύμφωνα με την “Αλβανική επιχειρηματολογία” για την Εθνική καταγωγή, βγαίνει ένα συνολικό ποσοστό με 226.350 Ελληνόφωνους και 53, 010 Αλβανόφωνους.

Βλέπουμε έτσι ξεκάθαρα λοιπόν, ότι οι “εθνικά Αλβανοί” σε αυτές τις περιοχές ήταν ΜΕΙΟΨΗΦΊΑ, και Άρα η δήθεν “Αλβανική πλειοψηφία” στον πληθυσμό είναι ένα τεράστιο ΨΈΜΑ.

Από: Ελλήνων Θέματα – Αποκατάσταση της Ιστορικής Αλήθειας

Σχετικά άρθρα: