Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ

(Σε καμιά χώρα της ΕΕ δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα…!!!)

Η επονομαζόμενη «εθνική σύνταξη» είναι μια φθηνή αριστερή εφεύρεση, την οποία στήριξε και υιοθέτησε και η τωρινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που ο μοναδικός της σκοπός είναι η επιδεικτική εξαίρεση απ’ αυτήν των Βορειοηπειρωτών, Ελληνοποντίων και λοιπών  ομογενών, αλλά και όλων των αλλοδαπών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Όλες αυτές οι ομάδες που ανέφερα, αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι των σημερινών εργαζομένων στην Ελλάδα, που με άδικο και βίαιο τρόπο, αποκλείονται από την λεγόμενη τριμερή χρηματοδότηση της σύνταξης: εργαζόμενος, εργοδότης και κράτος, η οποία αποτελεί τον θεμέλιο λίθο του Ελληνικού Συντάγματος, όσον αφορά το συνταξιοδοτικό.

Ενώ συμμετέχουν ισάξια και, πολλές φορές με περισσότερα φορολογικά έσοδα στον προϋπολογισμό του κράτους, αποκλείονται βάναυσα, ρατσιστικά και αντισυνταγματικά από την αναδιανομή του πλούτου.

Το κράτος δεν δίνει ούτε δεκάρα τσακιστή για τη σύνταξή τους.

Αν προσθέσουμε εδώ και το γεγονός ότι, κανένας Βορειοηπειρώτης και αλλοδαπός δεν είναι συνταξιούχος του δημοσίου και τ’ ό,τι, πολλοί λίγοι Βορειοηπειρώτες και κανένας αλλοδαπός, δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, τότε μπορούμε ξεκάθαρα να καταλάβουμε ότι, η Ελληνική πολιτεία μας χρειάζεται μόνο για να πληρώνουμε και όχι για να πληρωνόμαστε.

Γι’  αυτό, ως εδώ και μη παρέκει! Δικαίωση εδώ και τώρα είτε θεσμικά, είτε δικαστικά! Σε καμιά χώρα της ΕΕ δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα…!!!

Νικόλαος ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ

Σχετικά άρθρα: