Η Κοινότητα Δερβιτσάνης σας κάνει έκκληση για οικονομική στήριξη, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την κατασκευή του δρόμου προς την Ι.Μ.Π. Ταξιαρχιών

Η Κοινότητα Δερβιτσάνης σας κάνει έκκληση για οικονομική στήριξη, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την κατασκευή του δρόμου προς την Ι.Μ.Π. Ταξιαρχιών

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι της Δερβιτσάνης!

Όπως γνωρίζεται, η προσπάθεια που καταβάλει η Κοινότητά μας, για την ολοκλήρωση του δρόμου που οδηγεί στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών, είναι μεγάλη.

Ο δρόμος αυτός, και η μερική αναστήλωση των κτιρίων γύρω από την Μονή, ήταν και παραμένει ο πόθος των Δερβιτσωτών, μιας και το Μοναστήρι αυτό έχει συναισθηματική, εθνική και ιστορική σημασία.

Καταφέραμε μέχρι στιγμής με την δική σας βοήθεια, να στρώσουμε με τσιμέντο 900 μέτρα δρόμου, απομένουν ακόμη 1000 μέτρα δρόμου.

Να τονίσουμε ότι η διαχείριση των χρημάτων και των δωρεών, γίνεται με πλήρη διαφάνεια και έλεγχο από την επιτροπή του δρόμου και τα μέλη της κοινότητας σε κάθε εξόρμηση και αγορά υλικών. Επίσης, η μελέτη του δρόμου έγινε δωρεά από έναν αξιόλογο μηχανικό δερβιτσώτη, τον κ. Αριστοτέλη Σάλια.

Απευθυνόμαστε σε Εσάς όλους, ζητώντας την στήριξη και την βοήθειά σας με όποιον τρόπο μπορείτε για την ολοκλήρωση του έργου αυτού!

Ας μην παραιτηθούμε, ας μην αφήσουμε την προσπάθεια αυτή να ναυαγήσει!

Ας βοηθήσουμε όλοι, ώστε αυτός ο δρόμος να φτάσει στον προορισμό του!

Για την συμβολή σας, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στους παρακάτω αριθμούς:

1.Φίλιππας Μπόμπολης +355692652763

2.Τηλέμαχος Τσιουρης +306945348463

3.Γρηγόρης Μπαρουτας +355692373122

4.Φρόσω Ντάκου +355696813974

Ή στο messenger Δημογεροντία Κοινότητας Δερβιτσάνης

Σχετικά άρθρα: