Η πιο όμορφη γιορτή πολυφωνίας!

Η πιο όμορφη γιορτή πολυφωνίας!

Σάββατο 2 Ιουλίου, 9 μμ, Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη.
To κορυφαίο πολυφωνικό αντάμωμα της χρονιάς στην Αθήνα!
Με τραγούδια από όλες τις περιοχές και με όλες τις γενιές της Ηπειρώτικης Πολυφωνίας! Πωγώνι, Δερόπολη, Άνω Πωγώνι, Άνω Δερόπολη, Μουργκάνα, Παρακάλαμος, Ριζά, Βούρκος, Xειμάρα! Βιωματικοί ερμηνευτές αλλά και νέοι που βαδίζουν στα χνάρια τους!
Με δεκαεπτά εξαιρετικές συμμετοχές – πολυφωνικά σχήματα, όμιλοι, εργαστήρια, αγαπημένοι μουσικοί! Και δίπλα στα ηπειρώτικα πολυφωνικά τραγούδια – αυτά που, όπως γράφει ο ποιητής Μιχάλης Γκανάς «ή τ΄ακούς κι ανατριχιάζεις ή δεν μπορείς να τ΄αντέξεις» – πολυφωνίες από τον Βώλακα Δράμας και την ελληνόφωνη Κάτω Ιταλία! Η κοινότητα πολυφωνίας που ανταμώνει, γιορτάζει, πληθαίνει και ομορφαίνει!
Φέτος, όπως και πέρυσι, με ελεύθερη είσοδο! Τιμώντας την παγκόσμια αναγνώριση του ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΒΑΝΙΟΥ, με την ομόφωνη και μετ΄ επαίνων εγγραφή του στις Καλές Πρακτικές Διαφύλαξης Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO! Την πρώτη και μόνη, μέχρι τώρα, εγγραφή από την Ελλάδα και μια από τις, μόλις, 29 διαχρονικά από τα 180 κράτη – χώρες της Σύμβασης! Η κορυφαία εκδήλωση του Πολυφωνικού Καραβανιού φέτος στην Αθήνα, με τη στήριξη της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ 2022
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ
Ας είμαστε όλοι εκεί!

Πολυφωνικο Καραβανι / Polyphonic Caravan

Γιώργος Μύτιλης