Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Προσωπικά δεν πιστεύω στις συνωμοσιολογίες που κυκλοφορούν περί του κορονοϊού, όχι δεν μας έσπειρε τον ιό κάποιο παγκόσμιο σύστημα υποδούλωσης και κυριαρχίας του συνόλου των κοντά 8 δισεκατομμυρίων κατοίκων αυτής της γης, μπορεί στο μέλλον σε 50, 100, 1.000 χρόνια να υπάρξει μία παγκόσμια κυβέρνηση, ένας παγκόσμιος οργανισμός διοίκησης αυτού του πλανήτη, λαμβάνοντας όμως υπόψιν τη ροή της ιστορίας,

φυσικά και γίνονται βήματα προς αυτήν τη κατεύθυνση, όμως είναι πολύ πρόωρο και απότομο να συμβαίνει κάτι τέτοιο το 2020, δεν είναι του καιρού μας, μάλλον θα είναι «πλεονέκτημα» των επόμενων γενεών.

Από την άλλη ο ιός να είναι εργαστηριακός και όχι ιός της νυχτερίδας; ενδεχομένως ναι, να είναι ιός μελέτης βιολογικού πολέμου και ξέφυγε; και πάλι ενδεχομένως ναι όμως το να συνδυάζουμε κάποια γεγονότα που έπονται της πανδημίας είναι λάθος να τα χαρακτηρίζουμε ως τα αίτια αυτής διότι μία λαϊκή ρύση λέει πως ο κόκορας λαλεί επειδή ξημερώνει, δεν ξημερώνει επειδή λαλεί ο κόκορας.

Σε συνέπεια αυτού, δηλαδή της ύπαρξης της πανδημίας είναι σίγουρο πως υπάρχουν κινήσεις κερδοσκοπίας και εκμετάλλευσης, και ενδεχομένως να υπάρξουν και γεγονότα όπου το σύστημα που θέλει μία παγκόσμια διακυβέρνηση να εκμεταλλευτεί την πανδημία ώστε να γίνουν ταχύτερα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Το εμβόλιο είναι ένα από αυτά τα βήματα, και προσοχή, όχι το ίδιο το εμβόλιο, αυτό θα είναι ασφαλές και λογικά πολύ αποτελεσματικό.

Η «παγίδα» θα είναι το «πιστοποιητικό» που θα πάρει ο καθένας μας κάνοντας το εμβόλιο, η «ταυτότητα» δηλαδή που θα έχουμε, καθώς όποιος δεν θα κάνει το εμβόλιο δεν θα μπορεί να ταξιδέψει, δεν θα μπορεί να εισέρχεται σε χώρους υψηλού συνωστισμού όπως γήπεδα, σινεμά, εκθέσεις κλπ, δεν θα μπορεί να εξυπηρετείται από τις δημόσιες υπηρεσίες, δεν θα μπορεί να εισέρχεται σε σούπερ μάρκετ ακόμη και στην εργασία του.

Ως συνήθως η παγίδα είναι κάποιο παράπλευρο γεγονός (ταυτότητα) και όχι αυτό που είναι στραμμένα πάνω του (εμβόλιο) όλα τα φώτα.

Άρα ενώ ο εμβολιασμός και κατ´ επέκταση η «ταυτότητα» θα είναι προαιρετική, εκ των πραγμάτων θα καταστεί από μόνη της «υποχρεωτική» εάν κάποιος θέλει να ζήσει στη σύγχρονη κοινωνία. Η ταυτότητα αυτή λογικά θα είναι ασφαλείας όπως οι νέες ταυτότητες και τα νέα βιομετρικά διαβατήρια με ιδεόγραμμα, CHIP, BARCODE ή QRCODE, ίσως GPS για να ελέγχεται η θέση του κατόχου για αποφυγή συνωστισμού.

Και φυσικά, η ταυτότητα αυτή, θα είναι ίδια για όλους τους κατοίκους της γης υπό την αιγίδα του Π.Ο.Υ., τα στοιχεία του κατόχου της θα διαβάζονται από όλες τις κυβερνήσεις της γης, θα είναι πάνω και πέρα από κάθε άλλο εθνικό έγγραφο, και έτσι έμμεσα και άμεσα θα είμαστε οι πρώτοι «παγκόσμιοι πολίτες» και για πρώτη φορά η ανθρωπότητα θα έχει ένα πανίσχυρο κοινό έγγραφο ταυτοπροσωπίας και μετακίνησης και αυτό θα είναι άλλος ένας σταθμός στην ιστορία για τη σύγκλιση προς την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Λέτε; Ίδωμεν!!!

Γιώργος ΝΑΚΑΣ

Σχετικά άρθρα: