Κακαβιά: «Έπιασαν» δύο καταζητούμενους – Για τον έναν εκκρεμούσε ένταλμα της Interpol

Κακαβιά: «Έπιασαν» δύο καταζητούμενους – Για τον έναν εκκρεμούσε ένταλμα της Interpol

Μάνος Τσαγκαράκης

Ο δεύτερος καταζητούμενος είχε ένταλμα εις βάρος του από τον Πειραιά για ληστεία

Διπλή επιτυχία κατέγραψαν μέσα σε λίγες ώρες οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στην Κακαβιά, καθώς πέρασαν χειροπέδες σε δυο αλλοδαπούς που αναζητούνταν με διωκτικά έγγραφα, ο ένας από τις αλβανικές και ο άλλος από τις ελληνικές αρχές.

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, κατά τον έλεγχο των στοιχείων ενός αλλοδαπού στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Αλβανίας, καθώς είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τριών ετών για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης με δόλο. Έτσι, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, που δρομολογεί την διαδικασία για την έκδοσή του στην Αλβανία.

Ένα 24ωρο νωρίτερα, το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς ένας άλλος αλλοδαπός , καθώς κατά τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πειραιώς για ληστεία. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που διέταξε να μεταχθεί στον Πειραιά για να απολογηθεί.

protothema.gr

Γιώργος Μύτιλης