Κακαβιά: Ο Μάικο αποκαλύπτει την επέμβαση του Αρχιεπισκόπου, Αναστάσιου

Κακαβιά: Ο Μάικο αποκαλύπτει την επέμβαση του Αρχιεπισκόπου, Αναστάσιου

Ο Υπουργός του Κράτους για την Διασπορά, Παντελή Μάικο, αποκάλυψε την επέμβαση του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου, για την κρίση στην Κακαβιά με την ατέλειωτη ουρά των Αλβανών μεταναστών, που ζητούσαν να επιστρέψουν στις θέσεις εργασίας τους στην Ελλάδα.

Διαμέσου ενός μηνύματος στο “Facebook”, ο Μάικο εξέφρασε τις ευχαριστίες του στις κρατικές δομές για την επιστράτευσή τους και ιδιαιτέρως στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο, για την επέμβαση, ώστε η κρίση να έληγε όσο το συντομότερο. Επίσης έχει και μιαν απάντηση για όσους ασκούν κριτική.

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την επιστράτευση όλων των κρατικών δομών, σχετικά με την επιτυχή φιλανθρωπική συμπαράσταση, κυρίως για το στρατιωτικό και αστυνομικό σώμα, που διενεργεί στο σύνορο με την γειτονική Ελλάδα, υπό την καθοδήγηση των συναδέλφων Ολτα Τζιάτσκα και Σάντερ Λεσι.

Λοιπόν, ως πιο ξεχωριστό, ανεξαρτήτως της ηλικίας, ζήτησα από τον Αρχιεπίσκοπο, Αναστάσιο Γιαννουλάτο την μεσολάβηση, ώστε η κρίση να έληγε όσο το συντομότερο. Όλα τα άλλα είναι λόγια για την «κουτάλα» εκείνων που ξέρουν μόνο τι δε θέλουν.» γράφει ο Μάικο.

Πηγή: BalkanWeb

Σχετικά άρθρα: