Κατεδαφίζουν, επιλεκτικά, οι αλβανικές Αρχές ελληνικές επιχειρήσεις στη Χειμάρρα!

Κατεδαφίζουν, επιλεκτικά, οι αλβανικές Αρχές ελληνικές επιχειρήσεις στη Χειμάρρα!

Νέα επίθεση δέχεται ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός

Δεν αφήνουν στην ησυχία τους τους Βορειοηπειρώτες οι αλβανικές Αρχές, που κάθε φορά κάτι θυμούνται για να τους δημιουργήσουν προβλήματα και ουσιαστικά να τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές τους εστίες, ενώ οι ελλαδικές κυβερνήσεις όχι μόνο στήριζαν και στηρίζουν την αλβανική οικονομία, αλλά την βοηθάνε και για την… ευρωπαϊκή της ολοκλήρωση!

Συνεργεία της Υπηρεσίας Κατεδαφίσεων της Αλβανίας εντελώς απροειδοποίητα, πήγαν στην παραλία Λιβάδι της Χειμάρρας για να κατεδαφίσουν τις επιχειρήσεις Ελλήνων που λειτουργούν εκεί πάνω από είκοσι χρόνια! Ότι η επιχείρηση αυτή έχει μοναδικό στόχο τους Βορειοηπειρώτες φάνηκε και από το γεγονός ότι όχι μόνο δεν είχαν μαζί τους τις αποφάσεις κατεδάφισης, όπως ορίζει ο νόμος, αλλά ούτε καν είχαν προχωρήσει σε κοινοποιήσεις, μόνο και μόνο για να τους πιάσουν στον ύπνο και να μην προλάβουν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη.

Μετά την δικαιολογημένη αντίδραση των κατοίκων τα συνεργεία έφυγαν και έκαναν ξανά την εμφάνισή τους το πρωί της Πέμπτης, κρατώντας έγγραφα που στερούνται νομιμότητας. Εύλογα αναρωτιέται το παράρτημα της Ομόνοιας Χειμάρρας για ποιο λόγο οι αλβανικές υπηρεσίες διάλεξαν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δηλαδή τώρα που ξεκινάει η τουριστική περίοδος. Μάλιστα μόλις τον Μάρτιο το υπουργείο Τουρισμού της Αλβανίας υπέδειξε στους ιδιοκτήτες να νοικιάσουν την συγκεκριμένη παραλία, στην οποία έστειλαν συνεργεία για κατεδάφιση!

Συνεχίζονται οι μεθοδεύσεις της Αλβανίας κατά της ελληνικής μειονότητας και η ελλαδική κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα, μη τυχόν και κακοκαρδίσει τον συνεργάτη και σύμμαχο του Ερντογάν και της Τουρκίας.

newsbreak.gr

Σχετικά άρθρα: