Κούρτης και Κουρτικισμός, κακός Βορειοηπειρωτισμός

Κούρτης και Κουρτικισμός, κακός Βορειοηπειρωτισμός

ΑΠΟΨΕΙΣ

Dimitris Kikis

Τα σοβαρά προβλήματα υγείας δεν μού επέτρεπαν για πολλά χρόνια να ασχοληθώ και με την πολιτική. Άλλωστε και ο ίδιος θεωρούσα πως μάταιο το εγχείρημα αυτό, αφού οι Βορειοηπειρώτες με την αδιαφορία τους ήδη έχουν προδιαγράψει το μέλλον τους.

Τις τελευταίες όμως ημέρες, κάπου διάβασα για έναν επικείμενο «ξεσηκωμό», ίσως σαν εκείνο των Ελλήνων του 1821 ή του Αυτονομιακού Αγώνα. Όχι όμως στα πατρώα εδάφη, αλλά στην Αθήνα. Διοργανωτής κάποια ΑΣΑ και κάποιος Κούρτης, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά και ούτε θέλω να τον γνωρίσω.

Παρακολουθώντας, όμως, τα τεκταινόμενα γι’ αυτή την ΑΣΑ, δεν μπορώ να μην εκπλαγώ. Πού ήταν αυτή η ΑΣΑ και ο κ. Κούρτης από τότε που βγήκε σύμβουλος; Μέχρι πρότινος εκθείαζε τον κ. ΠΑΤΟΥΛΗ, συνεπώς και την Κυβέρνηση. Τώρα οι άγγελοι έγιναν δαίμονες; Τι συνέβη; Ή έρχονται ξανά εκλογές και ο κ. Κούρτης, όπως και οι άλλοι πολιτευτές ή τοπικοί άρχοντες (δικοί μας και ελλαδίτες) χρειάζονται την ψήφο των Βορειοηπειρωτών, τάζοντας όπως πάντα, λαγούς με πετραχήλια;

Βορειοηπειρώτες ομοεθνείς μου, μην ξεγελιέστε από τα ταξίματα και τα συναφή τους της τελευταίας στιγμής! Ένα πράγμα αποτυπώστε καλά στο μυαλό σας: ώσπου θα είστε διασπασμένοι σε κόμματα και παρατάξεις κάθε είδους, δεν πρόκειται να κερδίσετε τίποτε, ούτε από την Ελλάδα ούτε από την Αλβανία! Όλοι σάς κοροϊδεύουν, αφού κλέψουν την ψήφο σας!

Αυτό συμβαίνει και τώρα με την ΑΣΑ. ΚΟΥΡΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΚΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΣΜΟΣ!

Σχετικά άρθρα: