ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Ο Ιωάννης Λοβέρδος, βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών της Ν.Δ. απηύθυνε αυτές τις μέρες ερώτημα (ρητορικό ερώτημα) στη Βουλή, σχετικά με την άρση των αδικιών από το νόμο Κατρούγκαλου, σχετικά με το ασφαλιστικό, για τους ομογενείς από τη Βόρειο Ήπειρο και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Όμως, πρώτα έριξε τα λάθη, όλη την αδικία, στην καμπούρα της προηγούμενης κυβέρνησης.

Τη σημερινή κυβέρνηση τη δικαιολόγησε.

Λόγω πανδημίας, αναφέρει, άλλαξε το πρόγραμμά της η κυβέρνηση, εφόσον προτεραιότητά της ήταν η διασφάλιση της προστασίας της δημόσιας υγείας και η στήριξη της οικονομίας. Γι’ αυτό δεν σεβάστηκε την προεκλογική δέσμευση!!!

Και απαιτεί ο βουλευτής από τον κύριο Βρούτση να δηλώσει το χρονοδιάγραμμα και τον «ακριβώς» τρόπο υλοποίησης της δέσμευσης.

Μα, ο Υπουργός του Ασφαλιστικού, για το πρόβλημα αυτό, εκφράστηκε προ ημερών στο προαύλιο της Βουλής ότι εσάς τους Βορειοηπειρώτες, σας έχουμε στο νου.  

Δηλαδή, ζήσε Μάη να φας τριφύλλι.

Σε ίδιο μήκος κύματος προβλέπεται να κινηθούν, σίγουρα, τις επόμενες μέρες, στην τηλεδιάσκεψη, προφανώς αν γίνει, και οι άλλοι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που δείχνουν «ιδιαίτερη ευαισθησία», που συμπονούν τους Βορειοηπειρώτες. Αλλά δεν μπορούν να βγουν απέναντι της κυβέρνησης.

Χρονοτριβή είναι αυτή, ο χρόνος όμως, είναι χρήμα. Ενώ και η σημερινή κυβέρνηση μας πουλάει ελπίδα, ορισμένοι Βορειοηπειρώτες χαριτολογούν.

Πώς να πιστέψεις σε πολιτική λύση, εφόσον δεν βλέπεις να υπάρχει πολιτική βούληση;! Μόνο μέσω δικαστικής οδού θα δικαιωθούν οι Βορειοηπειρώτες.

Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Σχετικά άρθρα: