ΟΥΤΕ ΜΕ «ΣΦΑΙΡΕΣ» ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΥΤΕ ΜΕ «ΣΦΑΙΡΕΣ» ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

(Ένα κείμενο, σαν να γράφτηκε από το 2016, για τη σημερινή πολιτική κατάσταση στον τόπο μας)

Διοργανώνεται με ταχύτητα και στον τόπο μας το Σ.Κ. Ενόψει του Συνεδρίου, που θα συνέλθει σύντομα…

Εντωμεταξύ η άρρωστη ζήλια των μελών του σύμμαχου κόμματος στην Κυβέρνηση, Κίνηση για Ένταξη στην Ευρώπη… ανεβαίνει στο κατακόρυφο.

(Φοβάται ο Γιάννος το θεριό και το θεριό το Γιάννο…)

Βλέποντας τις κινητοποιήσεις αυτές, σκέφτηκα αυθόρμητα το μούδιασμα στη διαδικασία για την αναδιοργάνωση της Εθνικής μας Οργάνωσης. Κι είπα μέσα μου, το οποίο σας το λέω και εσάς:

«Όσο θα γυρίσουν πίσω στον τόπο μας αυτοί που πήραν τα έρημα – στα 26 ολόκληρα χρόνια που πέρασαν – τόσο θα επανέλθει η Ομόνοια στη βασική της αρχή».

Δεν το λέω εγώ αυτό, αλλά η δεδομένη και αδιάλλακτη πραγματικότητα στον τόπο μας, που ξεφτιλίστηκε κυριολεκτικά.

Τη θήλιασαν, την πάτησαν βάναυσα τα ιδιοτελή συμφέροντα. Ο καθένας πλέον – εδώ σε μας – κάνει τη δική του προσωπική επιλογή.

Τα οργανωμένα μέλη των: Σ.Κ., Δ.Κ., ΚΕΑΔ – ΟΜΟΝΟΙΑ, ΜΕΓΚΑ…, δεν θα πειθαρχήσουν ποτέ σε εθνική πλατφόρμα ενότητας. Δεν θα υποκύψουν ποτέ στα εθνικά συμφέροντα…

Σε εκλογική αναμέτρηση ο καθένας ψηφίζει το κόμμα «του», που του «προσφέρει» εργασία, οικογενειακή επιβίωση, αγαθά, ελπίδα για καλύτερη ζωή.

Ούτε με «σφαίρες», πλέον, δεν αλλάζει η συγκεκριμένη κατάσταση.  Τα πάντα έχουν δρομολογηθεί. Έχουν πάρει την τελική τους μορφή.

Ας μην τρέφομε αυταπάτες! 

Σχετικά άρθρα: