Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ, Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ

Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ, Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ

(Δύο Υπουργοί, το ίδιο άδικοι. Απέναντι στους Βορειοηπειρώτες)

Σας παρουσιάζω ένα μεστωμένο, σύντομο κείμενο, όλο χυμό, σταράτο σχόλιο, απόσταγμα θέσης κι άποψης, του καλού μου φίλου, Αλκιβιάδη ΝΤΑΛΕ, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο πλευρό της κοινής προσπάθειας, για να πετύχουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ως Βορειοηπειρωτική Κοινότητα, ότι δεν πετύχαμε σε τριάντα χρόνια.

Έχει τον τίτλο:

«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

«Παρακολουθώντας τις τελευταίες μέρες την πρωτοβουλία του συμπατριώτη μας, Γιώργου ΜΥΤΙΛΗ, που παλεύει να φέρει στο προσκήνιο ένα τόσο σημαντικό θέμα, που μας αφορά όλους μας, όπως είναι οι συνέπειες που προκύπτουν από το Νόμο Κατρούγκαλου – Βρούτση στο ασφαλιστικό και τη συνταξιοδότηση μας, θέλω να εκφράσω την αλληλεγγύη μου και τη συμπαράσταση μου στην προσπάθεια αυτή.

Ερωτώ λοιπόν:

«Πώς γίνεται, κύριε πρώην Πρωθυπουργέ, Αλέξη ΤΣΙΠΡΑ, μια αριστερή κυβέρνηση, που υποτίθεται ότι λειτουργεί με αρχές ισότητας και δικαιοσύνης, να ψηφίζει έναν νόμο τόσο άνισο και άδικο, όπως είναι ο νόμος Κατρούγκαλου;!».

«Πως γίνεται, κύριε Πρωθυπουργέ, Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, μια κεντροδεξιά κυβέρνηση, που υποτίθεται ότι την χαρακτηρίζει η πατριωτική ευαισθησία, με το νόμο Βρούτση, να συντηρεί έναν νόμο που κατατάσσει τούς Έλληνες πολίτες Βορειοηπειρωτικής καταγωγής, σε πολίτες Β’ κατηγορίας;!».

Σημείωση προς αποφυγή παρεξηγήσεων:

-Ο αγώνας αυτός και τα παράπονα μας, δεν απευθύνονται στην Πατρίδα Ελλάδα και στους Έλληνες πολίτες, αλλά σε αυτούς που διαφεντεύουν σήμερα, αλλά και στο παρελθόν τις τύχες του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού».

07/07/2020

Σχετικά άρθρα: