Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Ο Κωνσταντίνος Τζάρτζαλος, διασταύρωση Δερβιτσάνης – Γεωργουτσατιού, παίζει με τους μικρούς ποδοσφαιριστές της νεοσύστατης «Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λευτέρης Μήλος», που την προπονεί ο δάσκαλος Gazment Bimi.

Dedes a

Δεν είναι τυχαία η μπάλα στα πόδια του! Έπαιξαν νωρίτερα με αυτή οι δύο παππούδες του.  

«Όλη αυτή η αθλητική κίνηση, λέει ο Σπύρος Διαμάντης, σου θυμίζει την κάποτε «αθλητική τάξη» μας, που την προπονούσε ο Μιχάλης Τσιόνης.»

Η Ευγενία, η μητέρα του Κωνσταντίνου, με το δίκιο της να καυχιέται με το «ζιζάνιο», τον δραστήριο, τον καλόψυχο, τον πανέξυπνο και συναισθηματικό γιο της.

Εκφράζει την δικαιολογημένη ανησυχία της: «Θέλω να διακριθεί στο ποδόσφαιρο, αλλά και στα μαθήματα. Για τη μπάλα να μην παρατήσει τα βιβλία.»

δεδες 6

Σε έναν και μόνο αγώνα, ο Κωνσταντίνος σημείωσε έξι γκολ. Έφερε άνω – κάτω την περασμένη Κυριακή, στο γήπεδο «Λευτέρης Μήλος», την αντίπαλη ομάδα, του Δελβίνου.

Τον τσαμπουκά που έχει στο γήπεδο, τον έχει αποδείξει έμπρακτα σε πολλούς αγώνες. Από τώρα διαπιστώνεις στον μικρό Κωνσταντίνο ένστικτα μεγάλου ποδοσφαιριστή.

Κι ο αυθορμητισμός των εντυπώσεων, των χαρακτηρισμών από φιλάθλους, μετά από κάθε αγώνα κάνουν πάταγο:

«Τζάρτζαλος είναι… κι ότι θέλει κάνει … στο γήπεδο… Ταλέντο είναι, αστέρι, φαινόμενο…»

Φανατικοί οπαδοί, που τον παρακολουθούν στενά στο γήπεδο, έχουν ξετρελαθεί μαζί του. Ορισμένοι τον θέλουν για το Τριφύλλι, άλλοι τον προορίζουν για το Θρύλο. Βάζει ο μικρός – χαμός γίνεται – σε καυγά τους μεγάλους.

Ο Ευάγγελος Τσιάβος- προπονητής, που γνωρίζει καλά, από κοντά τον Κωνσταντίνο, διατυπώνει υπεύθυνα:

«Είναι πολύ δυναμικός για την ηλικία του και έχει φοβερό σουτ. Βλέπει γήπεδο, λες και είναι επαγγελματίας. Έχει από τώρα αέρα μεγάλου ποδοσφαιριστή. Ένα παιχνίδι το παίρνει μόνος του.

Το καλύτερο σκαλοπάτι για αυτόν τώρα για να πετύχει, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι η Ελλάδα. Μετά βλέπεις και κάνεις. Ψάχνεσαι.

dedes5

Συνιστώ να πάει σε μια Ακαδημία Ποδοσφαίρου που έχει ανταγωνισμό και καλύτερες συνθήκες προπόνησης και παιχνιδιού. Ο Κωνσταντίνος διαθέτει όλα τα στοιχεία για να κάνει καριέρα.

Το Bare, που παίζει τώρα στην “Espaniol” και πριν στην “Atletiko” της Μαδρίτη, στην ηλικία του Τζάρτζαλου τον πήγαμε στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού για τρία χρόνια και έμαθε σωστό ποδόσφαιρο.»

Έχει καταπληκτικά προσόντα. Συγκρίνουν τον Κωνσταντίνο, προφανώς όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, με τον Λευτέρη Μήλο, από άποψη δυναμικής, αλλά ο Κωνσταντίνος, λένε, έχει και κάτι παραπάνω. Το γκολ που μετράει πολύ σήμερα στους ποδοσφαιριστές που παίζουν χαφ.

Αν δουλέψει σκληρά, μέσω προπόνησης, θα ανέβει πολύ ψηλά. Ο μικρός Κωνσταντίνος στο ποδόσφαιρο θα έχει λαμπρό μέλλον. Θα ενθουσιάσει, θα σηκώσει στο πόδι, σε μεγάλα, κατάμεστα στάδια, πολλούς φιλάθλους.

Σχετικά άρθρα: