Προστέθηκαν τρεις παραδοσιακές ενδυμασίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Άγιος Κοσμάς» της Λειβαδιάς

Προστέθηκαν τρεις παραδοσιακές ενδυμασίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Άγιος Κοσμάς» της Λειβαδιάς

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά, για να συνεργαστεί και να πετύχει συγκεκριμένο έργο. Βοηθάει στην ενημέρωση, στην προβολή.

Δανειζόμαστε μια διατύπωση, που προκαλεί χαρά και ευγνωμοσύνη:  

«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Κοσμάς» Λειβαδιάς, ευχαριστεί θερμά την ιστοσελίδα totsaousi.gr, την Αδελφότητα Τσαουσιωτών «Άγιος Βασίλειος» και έναν φίλο πατριώτη από το χωριό Κώσταρι (επιλογή του να μην αναφέρουμε το όνομά του) και όποιον άλλον συμμετείχε για την συμβολή τους στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο κύριος Ζήσης Αναγνώστης, ώστε να ενισχυθεί ο σύλλογός μας με τρεις παραδοσιακές ενδυμασίες.

Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας μας, μας τρέφει με ελπίδες για το μέλλον των παραδόσεών μας και για την απήχηση που θα συνεχίσουν να έχουν μέσα στο χρόνο από γενιά σε γενιά».

Ο Ζήσης Αναγνώστης, επιχειρηματίας, ευαίσθητο άτομο, που συνέχεια βάζει το χέρι στη τσέπη του – πράξη που πρέπει να τη μιμηθούν και άλλοι – χαίρεται που η προσφορά του μετατρέπεται σε έργο. Δηλώνει:

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς που μου δώσατε την ευκαιρία να συνδράμω και εγώ με τον τρόπο μου στον αγώνα που δίνετε για την επιτυχή διατήρηση των παραδόσεών μας και ευχαριστώ με την σειρά μου όσους ενδιαφέρθηκαν και βοήθησαν να στεφθεί η προσπάθειά μας με επιτυχία».

Σχετικά άρθρα: