«Σύγκρουση» Ράμα με δημοσιογράφο: Χρειάζεστε να πάτε για τρεις μήνες σε αναμορφωτήριο! Ως τον Οκτώβριο δεν θα παρευρεθείτε σε συνεντεύξεις τύπου!

«Σύγκρουση» Ράμα με δημοσιογράφο: Χρειάζεστε να πάτε για τρεις μήνες σε αναμορφωτήριο! Ως τον Οκτώβριο δεν θα παρευρεθείτε σε συνεντεύξεις τύπου!

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, σε συνέντευξη Τύπου «συγκρούστηκε» με έναν δημοσιογράφο. O δημοσιογράφος ρώτησε την Υπουργό, Olta Xhaçka, αν συνάντησε τον σύζυγό της, στρατηγικό επενδυτή, παρουσία δύο μελών της διοίκησης, όπως ορίζει ο νέος κώδικας δεοντολογίας ή παραβίασε τον νέο κώδικα, ο οποίος προβλέπει κυρώσεις ως και απόλυση από τη δουλειά.

Συζήτηση:

ΡΑΜΑ: Στο ερώτημά σας απαντώ εγώ. Χρειάζεστε να πάτε για τρεις μήνες σε αναμορφωτήριο. Δεν είστε ευπρόσδεκτος πια σε καμία συνέντευξη τύπου.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα εφαρμοστεί ο κώδικας δεοντολογίας; Εσείς, ο ίδιος είπατε ότι θα υπάρχουν κυρώσεις μέχρι και απόλυση από τη δουλειά.

ΡΑΜΑ: Ετούτη είναι ακόμη μια παραβίαση του ηθικού κώδικα του δημοσιογράφου, εντωμεταξύ συνεχίζετε να μιλάτε ακόμα. Για επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις, χωρίς καμία ηθική, υπάρχει μια διαδικασία που λέγεται αναμόρφωση, τις επόμενες απαντήσεις θα τις λάβετε σε τρεις μήνες, λοιπόν τον Οκτώβριο ελάτε!

Υπενθυμίζουμε ότι, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρωθυπουργός Έντι Ράμα τιμωρεί δημοσιογράφους σε αίθουσες που δίνονται συνεντεύξεις τύπου. Πριν από κάποιο χρονικό διάστημα, έθεσε σε διαθεσιμότητα και άλλον δημοσιογράφο.

Από τον αλβανικό τύπο

Γιώργος Μύτιλης