«Τότε θα ήμουν εγώ ο μεγαλοεπιχειρηματίας, όχι ο Βασίλης Νάτσης»

«Τότε θα ήμουν εγώ ο μεγαλοεπιχειρηματίας, όχι ο Βασίλης Νάτσης»

Τη διοργάνωση του πρώτου και δεύτερου εκπαιδευτικού επιχειρηματικού σεμιναρίου 2016 – 2017, η πρωτοπόρα Εταιρεία «Agna», από μία μέρα το χρόνο, φέτος (2018)  την παράτεινε σε δύο μέρες.

Στόχος της είναι: οι ενδιαφερόμενοι να επωφεληθούν στο ακέραιο από τις συσσωρευμένες επιχειρηματικές γνώσεις και την πολυετή αποκτημένη πείρα πάνω σε αυτό το αντικείμενο του Βασίλη Νάτση.

Να μάθουν έτσι, καλύτερα τα μυστικά, το σωστό δρόμο που σε οδηγεί στην επιχειρηματική επιτυχία.

Σε ενθουσιάζει, σε πείθει ο αισιόδοξος λόγος του, σε γεμίζει με θετική ενέργεια.

Ενώ στην αίθουσα, ο Βασίλης εκμυστηρεύεται ανεπιφύλακτα, ελεύθερα την πείρα του, μέσα μου ξεκλειδώνει μια παλιά ιστορία, που σχετίζεται με το επιχειρηματικό κομμάτι:

vasilty

Αντιπρόσωπος της «Agna» στην Βόρεια Αλβανία, που αγαπάει πολύ τα λεφτά, αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να τα πιάσει, έμαθε ότι, τόσο ψηλά επιχειρηματικά, τον Βασίλη Νάτση τον ανέβασε ο εύστροφος νους ενός πετυχημένου οικονομολόγου. Γι’ αυτό, μια καλή μέρα ο Βορινός κατέβηκε κάτω στο Νότο, για να δει από κοντά τον Βασίλη Παγούνα.

Τον συναντάει και του λέει το και το: «Όπως έκανες τ’ αφεντικό μας πάμπλουτο, εμένα θέλω να με κάνεις πλούσιο!».

Με το χαρακτηριστικό χαμόγελό του στα χείλη, ο Βασίλης του απαντάει:

«Αν θα ήταν ακριβώς έτσι, όπως το πιστεύεις και το λες εσύ, φίλε μου, τότε θα ήμουν εγώ ο πετυχημένος επιχειρηματίας, ο πλούσιος κι όχι ο Βασίλης Νάτσης!».

Έπεσε ξεκαρδιστικό γέλιο …

Σχετικά άρθρα: