Το «πείραμα» Τάβου για ένταξη των υποψηφίων βουλευτών μας σε αλβανικά κόμματα πέτυχε

Το «πείραμα» Τάβου για ένταξη των υποψηφίων βουλευτών μας σε αλβανικά κόμματα πέτυχε

ΑΙΧΜΕΣ

Πιστεύουμε ότι θυμάστε, τι γινόταν τότε που ο Βαγγέλης Τάβος, σε νεαρή ηλικία, επέλεξε σαν άτομο, να είναι υποψήφιος βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας.

Τότε τον στήριξαν πολλοί οπαδοί, τον ψήφισαν, τον έμπασα, ως εκπρόσωπο της περιφέρειας Αργυροκάστρου, στην Αλβανική Βουλή.

Οι κατηγορίες από την Ομόνοια – ΚΕΑΔ πήγαιναν σύννεφο. Επίσημα χείλη τον αποκαλούσαν βροντόφωνα «προδότη».

Να που, το «πείραμα» Τάβου, μετά από μερικά χρόνια, το εφάρμοσε πιστά, αφού δεν έβγαιναν τα κουκιά, και το αποτυχημένο δίδυμο Ομόνοια – ΚΕΑΔ.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Βαγγέλης Ντούλες, για να πετύχει έδρα κι ας είναι αρχηγός κόμματος, παρατάει το ΚΕΑΔ και μπαίνει στη λίστα ως υποψήφιος βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανίας.

 Το μόνο «θετικό» του, μέχρι στιγμής, είναι ότι στεγάζεται κάτω από ίδιο αλβανικό κόμμα. Όταν ο Τάβος, βάσει των συμφερόντων του, αλλάζει σκεπή. Από το PS πέρασε στο LSI.

Άνετα, ακολουθούν το ίδιο μονοπάτι, δήθεν για να προσφέρουν περισσότερο στον τόπο και τον κόσμο μας, χωρίς ενοχή και τύψεις και άλλοι δικοί μας υποψήφιοι βουλευτές. Δεν έμεινε κανένας σε «δικό» μας κόμμα ούτε για φώλι.

Σαν ΕΕΜ πολιτικά, αποτύχαμε παταγωδώς.

Σχετικά άρθρα: