«Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας!»

«Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας!»

(Φωνή – κραυγή, από τα ύψη του χωριού Κώσταρι)

Δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει με τη θέση του κ. Παύλου Τσέκου, του Κωσταρίτη κι ούτε μας αφορά το ζήτημα, είναι προσωπικό του δικαίωμα να διατυπώνει:

«Ποιος θα το περίμενε η ιστορική ΟΜΟΝΟΙΑ να ξεπέσει στους τρελό – Ζουρλαίους σε κάποια γεροντοπαλίκαρα, που το παίζουν Νεολαίοι, ζητιανεύοντας λίγη δημοσιότητα! Είναι καλοί στη ζητιανιά, αφού αυτό είναι το μόνο που ξέρουν να κάνουν. Έτσι επιβιώνουν χρόνια, πουλώντας πατρίδα και πατριωτισμό για μια χούφτα βρώμικα λεφτά».

Συμφωνούμε απόλυτα με το δεύτερο σκέλος της ανάλυσης, – συχνά ο Παύλος μας εκπλήσσει, μας προβληματίζει, με τις πρωτότυπες αναρτήσεις του – γι’ αυτό την πρόσφατη τη δανειζόμαστε ατόφια:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ που άντεξε τις διώξεις των Αλβανών και ύψωνε τη φωνή για τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών, τώρα κατεβαίνει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανίας, που κάποτε, ας μη ξεχνάμε, έστελνε στις φυλακές τα στελέχη της.

Σήμερα κατεβάζει τον Ντούλε ως υποψήφιο βουλευτή, αγκαλιά με τα ανθελληνικά ζουλάπια του τσάμικου κόμματος.

Το πρόβλημά μας μόνο αυτό και τελειώνουμε. Έχουμε και τους MEGA-πατριώτες, που τόσα χρόνια παλεύουν να γίνουν Ντούλες στην θέση του Ντούλε.

Φέτος άρπαξαν την ευκαιρία και κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές στην Αλβανία με τον δολοφόνο μας, τον δολοφόνο του Κατσίφα, τον ανθέλληνα γενίτσαρο Έντβιν Ράμα. Με το κουτάβι του Ερντογάν που ονειρεύεται την Γαλάζια Πατρίδα.

Είναι ντροπή, 30 χρόνια μετά την πτώση της δικτατορίας, να έχουμε δύο «ελληνικά» κόμματα και κανένα να μην κατεβαίνει ανεξάρτητο σε βουλευτικές εκλογές. Έγιναν ουρά των Αλβανών, μόνο για μια καρέκλα, για προσωπική επιβίωση.

Η Πατρίδα, δυστυχώς, σβήνει και φταίμε εμείς, όχι οι Αλβανοί, που κάνουν καλά τη δουλειά τους. Και όταν δεν μπορούν να την κάνουν καλά, συμβουλεύονται τα λαμπρά μυαλά τη Ν-ΑΣΑ!

Λυπάμαι, για την κατάντια των Βορειοηπειρωτών!

Μας βλέπουν οι πρόγονοί μας και τρίζουν τα κόκκαλά τους!»

Σχετικά άρθρα: