ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ

Και η αξιωματική αντιπολίτευση, μας «πονάει». Σαν να μην κυβερνούσε χθες. Με τον «καλό γλυκό» λόγο και ο Τσίπρας, για τους Βορειοηπειρώτες, στο χαιρετιστήριο του με την ευκαιρία των 30 ετών της ίδρυσης της «Ομόνοιας».

Σαν να μην είχε τον Κατρούγκαλο υπουργό που μας πυροβόλησε εν ψυχρό. Έκοψε κι έραψε αντισυνταγματικό νόμο στο ασφαλιστικό. Σήκωσε τοίχο, έβαλε φράγμα, για να μην τον προσπεράσουμε εύκολα. Είναι ρατσιστικός ο νόμος του. Μας ξεχώρισε από τα άλλα αδέλφια μας.

Ούτε στήριξε τους εναπομείναντες στα πάτρια εδάφη.

Διαβάστε την υποκρισία Τσίπρα: «…Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το κομμάτι αυτό του Ελληνισμού που επιβίωσε με αξιοπρέπεια σε δύσκολους καιρούς και ιστορικές συνθήκες, απέναντι στις αντιξοότητες που αντιμετώπισε. Ενώ είναι αναμφισβήτητα μεγάλη η συνεισφορά των Ομογενών μας τα τελευταία 30 χρόνια, με την παρουσία τους στην Ελλάδα, στις επιστήμες, τον αθλητισμό, τις τέχνες, την εργασία, καθώς και σε κάθε τομέα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Οι σκέψεις αυτές, αγαπητοί μου συμπατριώτες και στελέχη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν μπορεί να μην συνοδεύονται και από την διαπίστωση ότι η ελληνική Πολιτεία δεν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους Βορειοηπειρώτες, όπως θα έπρεπε… Δεν θέλω όμως να σταθώ μόνο σε αυτά που έγιναν, τα οποία τα θεωρώ και αυτονόητες υποχρεώσεις του ελληνικού κράτους. Οφείλω να αναγνωρίσω, όπως οφείλει να αναγνωρίσει και η σημερινή Κυβέρνηση, ότι πρέπει ακόμα να γίνουν σημαντικά βήματα, στο συνταξιοδοτικό, την κατοχύρωση των περιουσιών, τον νόμο για αυτοπροσδιορισμό, τη στήριξη των διασυνοριακών υποδομών και της παιδείας. Και δεν πρέπει βέβαια να μείνουμε μόνο στην αναγνώριση των προβλημάτων, αλλά να δοθούν λύσεις. Πρέπει από κοινού να κάνουμε βήματα προς το μέλλον…».

Σχετικά άρθρα: