ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ

Αφορμή, για να ρίξουμε ξανά νωπή ιδέα πάνω στον έντιμο διάλογο, που ξεκινήσαμε μαζί, έγινε το παρακάτω σχόλιο ενός απλού αναγνώστη μας, της epimenoume.gr, μετά από κοσκίνισμα του άρθρου μας: «Κάθετη η διαφωνία για την συγκρότηση Βορειοηπειρωτικης Επιτροπής Εθνικής Ενότητας».

Ο αναγνώστης, που εκπροσωπεί την κοινή λογική του απλού Βορειοηπειρώτη, εκφράζεται:

«Αφού υπάρχουν αυτά τα άτομα, (εννοεί τους διανοούμενους, που απαρτίζουν την Επιτροπή), γιατί πρέπει να συμφωνήσουν και «αυτοί» (φωτογραφίζει τους πολιτικούς φορείς) που μόνο κακό έχουν προκαλέσει στον τόπο μας;! Οπότε πρέπει να πάμε μπροστά! Το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο!».

Συμφωνεί με την συγκρότηση της Επιτροπής Εθνικής Ενότητας και διαφωνεί με τους πολιτικούς μας φορείς που όλα αυτά τα χρόνια δεν πάλεψαν σωστά για την ανατροπή της απογοητευτικής κατάστασης και κάνει έκκληση για αγώνα. Καταλήγει κιόλας στο συμπέρασμα, ότι δεν αντέχεται άλλο αυτή η προσβολή.

Ελπίζουμε ότι  σύντομα, θα έχουμε – υπομονή και λίγο – φωτισμένα μυαλά: οικονομολόγο, νομικό, επιχειρηματία, κοινωνιολόγο, καθηγητή, εργατολόγο, κλπ, αντάξιο συνομιλητή, πού θα μας εκπροσωπήσει επάξια σε διμερής διάλογο και αν χρειαστεί, ακόμα και σε προσπάθεια διεκδίκησης, μέσω δικαστικής οδού.

Σχετικά άρθρα: