Έργο που πρέπει να ολοκληρωθεί

Έργο που πρέπει να ολοκληρωθεί

ΔΕΡΒΙΤΣΑΝΗ – ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ

(Δρόμος, που πρέπει να φτάσει στον προορισμό)

Έκκληση του Προεδρείου της Κοινότητας Δερβιτσάνης:

«Αγαπητοί συμπατριώτες όπου κι αν βρίσκεστε!

Αγαπητοί συγχωριανοί μας!

Αγαπητοί φίλοι της Δερβιτσάνης!

Πριν δύο χρόνια, με πρωτοβουλία της Δημογεροντία Κοινότητας Δερβιτσάνης, έγινε η πρώτη εξόρμηση με ενθουσιασμό και αγάπη από τους συγχωριανούς μας, για την τσιμεντόστρωση του δρόμου που οδηγεί στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Η στήριξη και η συμβολή ήταν μεγάλη από πολλούς Δερβιτσώτες που ζουν μόνιμα στο χωριό, αλλά και από πολλούς άλλους που αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν για μια καλύτερη ζωή, αλλά που το μυαλό τους και η ψυχή τους είναι εδώ στον τόπο που γεννήθηκαν.

Επίσης, ένα μέρος του χρηματικού ποσού δώρισαν άνθρωποι που απλά αγαπούν και στηρίζουν την Δερβιτσάνη σε κάθε έργο της.

Φέτος, πριν το Πάσχα, ξανάρθε η στιγμή για την επόμενη εξόρμηση τσιμεντόστρωσης του δρόμου με κάποιες δωρεές (θα γραφτούν τα ονόματά τους στην λίστα των δωρεών στην επόμενη ανάρτηση) και με 400 λίτρα πετρελαίου που παραλάβαμε από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο κ. Δημήτριο Σαχαρίδη, ευγενική προσφορά της κα. Σοφίας Φιλιππίδου, Πρέσβης της Ελλάδος στην Αλβανία.

Παρακαλούμε όσοι μπορείτε και στηρίζεται το έργο αυτό, να βοηθήσετε οικονομικά να στρωθεί ένα τμήμα του δρόμου και σιγά – σιγά να ολοκληρωθεί.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τα μέλη του Προεδρείου της Κοινότητας Δερβιτσάνης ή στο messenger της Δημογεροντία Κοινότητας Δερβιτσάνης.

Η συμβολή και η στήριξή σας, μας είναι πολύτιμη!»

Σημερινή ενημέρωση:

Ξεκίνησε το μπάζωμα ενός τμήματος του δρόμου που οδηγεί στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών, ώστε να γίνει έτοιμο για την τσιμεντόστρωση!

Η ενημέρωση συνοδεύεται και από τη φωτογραφία που βλέπετε στο εξώφυλλο.

Σχετικά άρθρα: