«Ήρθε στο μαγαζί με μια σφαίρα στην κοιλιά»

«Ήρθε στο μαγαζί με μια σφαίρα στην κοιλιά»

– Συγκλονίζει η περιγραφή από την ένοπλη συμπλοκή στο Μεταξουργείο-

Τι λέει στο protothema.gr ο άνθρωπος που τον είδε αιμόφυρτο στο μαγαζί του – Το θύμα είχε μια τρύπα στην κοιλιακή χώρα

Σκηνές από ταινία φαρ ουεστ εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στην πλατεία του Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο, με έναν Αλβανό να ανοίγει πυρ εναντίον ομοεθνή του, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 το βράδυ όταν ο δράστης πλησίασε το θύμα, το οποίο καθόταν σε ένα καφέ, στη συμβολή των οδών Ψαρών και Κρήτης, και άρχισαν να καβγαδίζουν.

Κάποια στιγμή, τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε 3 φορές τον άτυχο άνδρα, ηλικίας περίπου 40 ετών. Η πρώτη σφαίρα δεν τον πέτυχε, αλλά οι άλλες δύο τον βρήκαν στην κοιλιά.

Όπως περιγράφει στο protothema.gr ο άνθρωπος που τον είδε αιμόφυρτο στο μαγαζί του, το θύμα είχε μια τρύπα στην κοιλιακή χώρα.

«Κατά τις 10 παρά ήρθε στο κατάστημα το θύμα. Όταν ήρθε στην αρχή ήταν καλά και μετά άρχισε να ιδρώνει. Είχε ένα τραύμα στην κοιλιά. Εμείς μια σφαίρα είδαμε στην κοιλιά τίποτα άλλο. Στην αρχή είδαμε το αίμα και μετά καταλάβαμε ότι είναι σφαίρα», λέει ο κ. Θανάσης, ιδιοκτήτης καφέ στην οδό Χίου, όπου αναζήτησε καταφύγιο ο τραυματίας μετά τη συμπλοκή.

Μάλιστα, ο νεαρός πήγε εκεί οδηγώντας αιμόφυρτος τη μηχανή του για 500 μέτρα. Πρόλαβε, ωστόσο, να δει τον άνδρα που τον πυροβόλησε.

“Μας είπε ότι φορούσε καπέλο και μαύρα γυαλιά. Μια φορά τον πυροβόλησε, αλλά μετά μας είπαν από τη γειτονιά δυο και τρεις, αλλά το παιδί μια σφαίρα έφαγε στην κοιλιά. Ανέβηκε στη μηχανή τραυματίας και ήρθε και φώναζε βοήθεια”, προσθέτει ο ίδιος.

protothema.gr / Κώστας Στάμου

Σχετικά άρθρα: