ΚΑΘΕΤΗ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΚΑΘΕΤΗ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

(Σχεδόν από όλους τους πολιτικοποιημένους μας φορείς)

Ζούμε, αυτή την περίοδο, σαν Βορειοηπειρωτική κοινωνία, την αποκορύφωση του κακού. Η πανδημία δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Κανένας φορέας μας, δεν μπορεί από μόνος του αυτή τη στιγμή, να σηκώσει τόσο βάρος. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε, να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα συσσωρευμένα προβλήματα.

Οι αυταπάτες και η παλιά νοοτροπία, πρέπει να ξεριζωθούν από μέσα μας.

Να συμμορφωθούμε.

Να αλλάξουμε τρόπο σκέψεις.

Να παραμερίσουμε τον εγωισμό, τα ψυχολογικά.

Το χειρότερο κακό, αυτή τη στιγμή, είναι, ότι οι πολιτικοί μας φορείς, που ο καθένας ελέγχεται αυστηρά από πολιτικοποιημένη ανίκανη ομάδα, ψηφισμένη τη νύχτα, δεν ανοίγουν δρόμο.

Διαφωνούν κάθετα με την πρωτοβουλία, για την συγκρότηση και λειτουργία Επιτροπής Εθνικής Ενότητας, που θα απαρτίζεται από την αφρόκρεμα της κοινωνίας μας.

Από οικονομολόγο, νομικό, πολιτικό μηχανικό, πετυχημένο επιχειρηματία, καθηγητή, κοινωνιολόγο, γιατρό…

Όλα αυτά, είναι άτομα με σφαιρική λογική, που αρθρώνουν πολιτισμένο λόγο, που συντάσσουν ποιοτικό κείμενο, που σέβονται το στόχο, την προτεραιότητα και το χρονοδιάγραμμα, που είναι ικανά να συζητήσουν, να διεκδικήσουν και να πετύχουν ότι μας ανήκει κι ότι μας χρωστάνε.

Θέλουμε ενότητα;! Αυτή η ομάδα είναι η ενότητα.

Θέλουμε θετικά αποτελέσματα;! Αυτή η ομάδα, είναι τα θετικά αποτελέσματα.

Αν δεν ξαστερώσει το μυαλό μας, έπονται για μας κι άλλα δυστυχισμένα χρόνια. Θα έρθουμε αντιμέτωπα ακόμα περισσότερο με την ανισότητα, με την εκμετάλλευση, με την προσβολή…

Αν θέλουμε να πετύχουμε, ακολουθούμε τους καλύτερους. Αυτή είναι η καλύτερη και μοναδική μας επιλογή.

Για να λύσουμε το ασφαλιστικό, να εξασφαλίσουμε τη σύνταξη του υπερήλικα, την επένδυση για τη συγκράτηση του κόσμου μας στα πάτρια εδάφη…

Σχετικά άρθρα: