ΤΟ «ΕΠΙΚΑΙΡΟ» ΘΕΜΑ, ΠΕΡΙ «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ»: «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ»

ΤΟ «ΕΠΙΚΑΙΡΟ» ΘΕΜΑ, ΠΕΡΙ «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ»: «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ»

ΑΠΟΨΕΙΣ

Πέρασε κάθε όριο ανθρώπινης λογικής το δήθεν επίκαιρο θέμα: η υπερβολή σχετικά με την «σεξουαλική παρενόχληση», η οποία έγινε μόδα πλέον, σόου, στην σημερινή κοινωνία μας, που απειλείται καθημερινά από την φονική πανδημία.

Ξεκίνησε στον αθλητισμό – στην ιστιοπλοΐα πρώτα το θέμα αυτό, πέρασε στο θέατρο – στο σανίδι, στο πάλκο του τραγουδιού… και δεν έχει σταματημό…

Δεν ξέρω, αλήθεια, τι έχουν να ακούσουν ακόμα τα αφτιά μας και να ιδούν τα μάτια μας στη συνέχεια αυτής της φαρσοκωμωδίας …

Το θέμα – σκόπιμο μπούγιο, στημένο παιχνίδι σε δύσκολη περίοδο, στο οποίο συμμετέχει η κάθε αθώα περιστέρα, νομίζω ότι απέτυχε.

Η κάθε Κατίνα ξεκατινιάστηκε. Έχασε κάθε ενδιαφέρον, κάθε αξία το θέμα αυτό.

Η κάθε εξομολόγηση, είναι φθηνή πια, κατάντησε «παραμύθι της Χαλιμάς».

Από το σκεπτικό – κοινής αποδοχής: «Ντροπή, τι ήταν αυτός ο άξιος προπονητής, ο κορυφαίος καλλιτέχνης του σανιδιού, πώς χειρίστηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο, το αθώο κορίτσι;!», μετατράπηκε σε έκφραση: «Στην έπεσε, γιατί κουνούσες την ουρά!».

Δηλαδή, το ξεκίνημα της όλης υπόθεσης, με την άστοχη άμιλλα που ακολούθησε – «βροχή» έπεσαν οι εξομολογήσεις, ποια θα εκμυστηρευτεί καλύτερα στο κοινό τα προσωπικά της, αντί να μετατραπεί σε κίνημα προόδου, πέρασε σε άλλο άκρο.

Ξεφτιλίστηκε κυριολεχτικά!

Σχετικά άρθρα: