ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ» ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ» ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

Μελετώντας το κείμενο, που φέρει τον τίτλο «Ιδιαιτερότητα Βορειοηπειρωτών» σε χθεσινή έκδοση στην epimenoume.gr, βλέποντας και τη φωτογραφία, που το συνοδεύει, ο φίλος μας, Αλκιβιάδης ΝΤΑΛΕΣ, κάνει το σχόλιο που ακολουθεί:

«Δεν ξέρω πόσο σωστό ή λάθος είναι, ότι σαν κοινότητα Βορειοηπειρωτών πρέπει να σταθούμε μόνοι μας κι απέναντι των άλλων.

Για αυτό που είμαι σίγουρος παίρνω θέση, λέω ότι:

Αν οι τέσσερεις που βλέπουμε στη φωτογραφία, προσθέτοντας και άλλους τέσσερεις υποψηφίους για την Ελληνική Βουλή στις τελευταίες εκλογές, συν έναν υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, συν τους δύο Βαγγέλιδες, μόνιμους και αναντικατάστατους βουλευτές μας στην Αλβανική Βουλή, πέρα από τις κομματικές τους διαφορές, είχαν τα κότσια να καθίσουν σε ένα τραπέζι, θα αποτελούσαν την καλύτερη Επιτροπή για την επίλυση του Συνταξιοδοτικού και κάθε άλλου προβλήματος της κοινότητάς μας.

Και … δεν θα χρειαζόταν, εμείς οι Βορειοηπειρώτες, να περιμένουμε και να ελπίζουμε σε κάθε άλλη μεμονωμένη και αμφίβολης ποιότητας Επιτροπή.

Όλοι τους (τα ονόματά τους είναι γνωστά απ’ όλους μας) γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλο, τα μονοπάτια και τους διαδρόμους του πολιτικού κατεστημένου και θα μπορούσαν να πιέσουν αφόρητα, δημιουργώντας ένα Λόμπι.

Αλλά (;!)

Αλλά, όλα έχουν κάποιο κόστος και δυστυχώς, το προσωπικό συμφέρον υπερέχει του κοινού συμφέροντος.

Για να σώσουν την υστεροφημία τους, πρέπει να πράξουν το σωστό και το δύσκολο. Είναι αποφασισμένοι να το πράξουν όμως;

Ιδού το ερώτημα!!!

Σχετικά άρθρα: