Αφετηρία για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο δημιουργικό και πιο ευτυχισμένο

Αφετηρία για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο δημιουργικό και πιο ευτυχισμένο

(Οφείλουμε να συνεχίσουμε με δύναμη και ελπίδα)

Αγαπητοί συγχωριανοί,

φέτος, γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα σε συνθήκες δύσκολες, που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ!

Η πανδημία, που έχει πλήξει τον πλανήτη και που έφτασε μέχρι τα χωριά μας, μάς έχει κάνει να ζούμε απόμακρα από τους δικούς μας ανθρώπους που αγαπάμε.

Η καθημερινή προσπάθεια να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της σκληρής πραγματικότητας, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά εν καιρώ πανδημίας, έχει κουράσει πολλούς από εμάς, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε με δύναμη και ελπίδα!

Δερ 1

Γι’ αυτό το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ. Με αγάπη και ασφάλεια, μας υπενθυμίζει ότι το αίσθημα της συνεισφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας, υπάρχει ακόμη και στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε.

Αυτό μας το απέδειξε για μία ακόμη φορά ο μη κερδοσκοπικός Σύλλογος Εστία Δερόπολης, ο οποίος υποστήριξε τις γιαγιάδες και τους παππούδες που ζουν στο χώρο μας, παίρνοντας την πρωτοβουλία και προσφέροντας δέματα με είδη πρώτης ανάγκης, χριστουγεννιάτικα προϊόντα, καθώς και την παραδοσιακή βασιλόπιτα. Αυτό ήταν ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δώρο που έδωσε στους ηλικιωμένους χαρά σε αυτές τις μοναχικές γιορτές. Ευχόμαστε στην Εστία Δερόπολης υγεία και δύναμη στο έργο τους, να βγει σύντομα η κοινότητά μας από όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση, και να συνεχίσει να δίνει αγάπη και ζεστασιά στους συνανθρώπους μας!

Δερ 2

Η Δημογεροντία Κοινότητας Δερβιτσάνης εύχεται αυτά τα Χριστούγεννα, να αποτελέσουν την αφετηρία για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο δημιουργικό και πιο ευτυχισμένο. Ευχόμαστε από καρδιάς να ζεστάνουμε με την αγάπη μας, όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται προσοχή και φροντίδα.

Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά, Υγεία κι Ευτυχία στις οικογένειές σας.

#estiaderopolis#christougenna2020

Σχετικά άρθρα: