Βγήκε από τον νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

Βγήκε από τον νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νοσηλεύεται για πέμπτη ημέρα σε σταθερή κατάσταση.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έπειτα από δώδεκα ημέρες νοσηλείας, πήρε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, ξεπερνώντας με επιτυχία την περιπέτεια της υγείας του απέναντι στον κορονοϊό.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας  είχε μεταφερθεί στην Ελλάδα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας και την Πέμπτη 12/11 εισήχθη στην Εντατική.

Σε μήνυμά του, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το ιατρικό προσωπικό του «Ευαγγελισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δύο λέξεις από το ευαγγελικό ανάγνωσμα της περασμένης Κυριακής καθορίζουν την ενδεδειγμένη στάση: “Μη φοβού, μόνον πίστευε”. Σε όλη μας τη ζωή αναφερόμαστε στον Θεό των εκπλήξεων αλλά και στον Θεό των θαυμάτων. Η πορεία μας στην Αλβανία ξεκίνησε με την αναφώνηση “ο Θεός είναι μαζί μας” και την εν χορώ απάντηση “και εμείς μαζί του”, που μας στήριξαν τη βεβαιότητα ότι “δεν θα μας αφήσει ο Θεός”».

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος θα παραμείνει σε κατ’ οίκον νοσηλεία τις επόμενες ημέρες. 

Την ίδια ώρα, σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, για 5η συνεχή ημέρα. Ο αρχιεπίσκοπος νοσηλεύεται σε ΜΑΦ του Νοσοκομείου ”Ευαγγελισμός” με διάγνωση covid-19.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Σχετικά άρθρα: