Γκρεμίστηκε και αυτή η γέφυρα

Γκρεμίστηκε και αυτή η γέφυρα

Η γάγγραινα, το σαράκι, το κακό δίδυμο: Ομόνοια – ΚΕΑΔ, , που ξεπάτωσε τον τόπο, αφού αρνήθηκε την προεκλογική πρόταση του ΜΕΓΚΑ, για συνεργασία, για ενότητα, μέσω της κοινής υποψηφιότητας του Νίκου Κούρη, κατάφερε με τη άρνησή, να γίνει κι ένα άλλο σοβαρό λάθος.

Έριξαν έτσι, (και με την σύμφωνη γνώμη του ίδιου του Νίκου Κούρη) στην αγκαλιά του ανθελληνικού αλβανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, τον υποψήφιο βουλευτή του ΜΕΓΚΑ.

Ντούλες και Κούρης, αντίστοιχα στην 11η θέση στη λίστα της περιφέρειας των Τιράνων με το ΔΚ και στην 5η θέση της περιφέρειας Αυλώνας, με το ΣΚ, είναι σίγουροι νικητές. Η έδρα τους θεωρείται πλέον δεδομένη.

Οι Έλληνες ψηφοφόροι, διαφορετικά από κάθε άλλη εκλογική αναμέτρηση, είναι αναγκασμένοι να ψηφίσουν αυτούς τους δύο μεγάλους αλβανικούς κομματικούς σχηματισμούς.

Από δω και πέρα, η Εθνική Ελληνική Μειονότητα, μετά τις εθνικές εκλογές στην Αλβανία, θα δει παραλογισμό: διάσπαση άλλης μορφής, τη σφοδρή ακραία αντιπαλότητα, το πετροβόλημα μεταξύ βουλευτών ελληνικής καταγωγής μέσα από τα Αλβανικά Κόμματα στο Αλβανικό Κοινοβούλιο.

Η υποψηφιότητα Κούρη, που την υπολογίζαμε, ευκαιρία, ελπίδα, μεγάλη στροφή, γέφυρα ενότητας στον τόπο μας, γκρεμίστηκε και αυτή.

Σχετικά άρθρα: