ΔΡΑΣΗ, ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ «ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ»

ΔΡΑΣΗ, ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ «ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ»

Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΣτΕ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4387/2016 επιμένει:

Αγαπητοί συμπατριώτες!

Το μικρό διάστημα που μεσολάβησε από την τελευταία ανάρτηση της ομάδας μας, δεν ήταν ανάπαυλα αδράνειας και καθησυχασμού, αλλά δράσης και έντονης προσπάθειας για να βάλουμε το «νερό στο αυλάκι».

Εκ των προτέρων γνωρίζαμε πως, η επιλογή που κάναμε – την Δικαστική οδό – για την κατάργηση του Νόμου 4387/16, θα ενοχλούσε πολλούς. Από τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της πολιτικής ηγεσίας, μέχρι και τους περιφερειακούς κρίκους της αλυσίδας που συνθέτουν το πολιτικό και κομματικό στερέωμα.

Όπως ήδη έχετε διαπιστώσει, κάποιοι είχαν το θράσος να μας αποκαλέσουν «μαξιλάρι της κυβέρνησης», «πολιτικό κίνημα». Το περίεργο είναι ότι αυτοί που προσπαθούν να μας βάλουν τρικλοποδιές, δεν είναι ούτε από την κεντρική πολιτική εξουσία, ούτε αυτοί που κλείνουν τα σύνορα στους συμπατριώτες μας Έλληνες πολίτες, αλλά δικοί μας.

Είναι αυτοί οι οποίοι, ενώ θα έπρεπε να στηρίξουν κάθε είδος προσπάθεια που μπορεί να επιφέρει την επίλυση του προβλήματος, τρέμουν μήπως χάσουν την αποκλειστικότητα της εκπροσώπησής μας και πάψουν να είναι μαξιλάρι της εκάστοτε κυβέρνησης.

Για άλλη μια φορά θέλουμε ναι ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας:

Δεν ήμαστε εδώ, για να ασκήσουμε ρόλο αντιπολίτευσης, ούτε να αποθαρρύνουμε κάθε καλοπροαίρετη προσπάθεια, αλλά να προσπαθήσουμε μαζί σας να βρούμε την μόνη λύση που μπορούμε να ελπίζουμε, απαλλαγμένοι από τις ατέρμονες ψεύτικες υποσχέσεις.

Μολονότι, λόγω εγκλεισμού, οι διάφορες υπηρεσίες υπολειτουργούν και τα Δικαστήρια και τα Δικαστικά Γραφεία δεν λειτουργούν, καταφέραμε να έχουμε έτοιμη την πρώτη ομάδα που θα διαφύγει σύντομα δικαστικά. Όποιοι ακόμα το σκέφτεστε, προλάβετε να ενταχθείτε κι εσείς στην πρώτη ομάδα.

Καλή επιτυχία!

Σχετικά άρθρα: