Αλβανικά ΜΜΕ: Τι γυρεύει ο Ράμα στην Αθήνα; – Θερμοί εναγκαλισμοί με τον Γιώργο Παπανδρέου

Αλβανικά ΜΜΕ: Τι γυρεύει ο Ράμα στην Αθήνα; – Θερμοί εναγκαλισμοί με τον Γιώργο Παπανδρέου

Οι λεπτομέρειες ή οι λόγοι για την επίσκεψη του Εντι Ράμα στην Αθήνα δεν είναι ακόμη γνωστοί, αλλά όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, η συνάντηση μεταξύ τους ήταν πολύ εγκάρδια, επισημαίνουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Eντι Ράμα επισκέφθηκε την Αθήνα χθες Τρίτη όπου έγινε δεκτός με αγκαλιές από τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Α. Παπανδρέου, γράφουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Πολύ εγκάρδια

Οπως μεταδίδει το echedoros-a.gr, επικαλούμενο τα μέσα ενημέρωσης στην Αλβανία, οι λεπτομέρειες ή οι λόγοι για την επίσκεψη του Ράμα δεν είναι ακόμη γνωστοί, αλλά όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, η συνάντηση μεταξύ τους ήταν πολύ εγκάρδια.

rama-papandreou-1

Αυτό θα μπορούσε να εξηγηθεί από το γεγονός ότι ο Ράμα ηγείται του σοσιαλιστικού κυβερνητικού κόμματος στην Αλβανία και ο Γ. Παπανδρέου είναι ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αναφέρουν.

rama-papandreou1

Και επισημαίνουν ότι ο Ράμα αναμένεται να δημοσιοποιήσει την επίσκεψή του, όπως κάνει σε κάθε επίσκεψή του, προσθέτοντας ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα μετά την επανεκλογή του.

rama-papandreou2

Στο Συμπόσιο της Σύμης

Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ανακοινώσει ότι ο Εντι Ράμα θα συμμετείχε στις εργασίες του 23ου Συμποσίου της Σύμης που διοργανώνεται από το Ιδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου στο Λαγονήσι.

213184336_10159847568842044_6343909535019481470_n
Οι εργασίες του 23ου Συμποσίου της Σύμης, που διοργανώνεται από το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου (ΙΑΠ), αρχίζουν μεθαύριο Κυριακή, 11 Ιουλίου, στο Λαγονήσι.
Κεντρικός τίτλος του Συμποσίου είναι:
«Taming the Waves of History- Big and Small R-evolutions in the Post Pandemic Era » – « Δαμαζοντας τα Κύματα της Ιστορίας – Μεγάλες και Μικρές Επ-αναστάσεις μετά την Πανδημία» .

in.gr

Σχετικά άρθρα: