ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

(Σχετικά με την εγκατάσταση στρατοπέδου για πρόσφυγες στον Αϊ Νικόλα)

Απάντηση στις κακές γλώσσες, που δυσφημίζουν, διαδίδουν ατεκμηρίωτα ότι στον Αϊ Νικόλα θα εγκατασταθεί στρατόπεδο για τους πρόσφυγες, έδωσε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Δρόπολης και Πωγωνίου.

Εξηγεί ότι ο Δήμαρχος έχει πάρει εγγυήσεις από υψηλούς αξιωματούχους της αλβανικής κυβέρνησης, πώς ο Δήμος μας δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των Δήμων για εγκαταστάσεις προσφύγων.

Αυτό ασπάζεται και εύχεται, για το καλό του τόπου μας και η epimenoume.gr, που δεν εξυπηρετεί προσωπικά και άλλα ιδιοτελή συμφέροντα … και δεν παίζει με τη νοημοσύνη του απλού πολίτη, αλλά μάχεται στο πλευρό του απλού Βορειοηπειρώτη, με στόχο να βρει το δρόμο της σωτηρίας του.

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Τόλης, και Δημοτική Αρχή του Δήμου Δρόπολης και Πωγωνίου παρακολουθούν εδώ και πολλούς μήνες , με προσοχή και με αίσθημα ευθύνης, τις εξελίξεις σχετικά με το ζήτημα της πιθανής εγκατάστασης στο χώρο μας στρατοπέδου για τους πρόσφυγες .
Όπως είχαμε ενημερώσει και τις προάλλες τους κατοίκους του Δήμου μας , στο Δημαρχείο Δρόπολης και Πωγωνίου ουδέποτε έχει φτάσει έγγραφο από τις κρατικές αρχές για εγκαταστάσεις παρόμοιου στρατοπέδου. Μάλιστα, ο Δήμαρχος, έχει πάρει εγγυήσεις από υψηλούς αξιωματούχους της αλβανικής κυβέρνησης , πως ο Δήμος μας δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των Δήμων για εγκαταστάσεις προσφύγων.

Ο Δήμος Δρόπολης και Πωγωνίου εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για ψευδή δημοσιεύματα στα ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία αποσκοπούν να προκαλέσουν πανικό και ανασφάλεια στους κόλπους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Άλλωστε, το ίδιο δεν έπραξαν και τις προάλλες που έγραφαν για στρατόπεδα μεταναστών στην Πέπελη, στο Βοδίνο, στην Κάτω Επισκοπή κ.λ.π. ;! Τώρα έχει σειρά ο Αϊ Νικόλας…;! Κανένας δεν έχει δικαίωμα να υπηρετεί τα προσωπικά κι άλλα ιδιοτελή συμφέροντα εις βάρος των συμφερόντων του τόπου και να παίζει με τη νοημοσύνη του κάθε Δροπολίτη και του κάθε Πωγωνίσσιου…
Μολαταύτα, ο κ. Δημήτρης Τόλης , έχει συμβόλαιο με το Λαό της περιοχής, τον οποίο διαβεβαιώνει για μια φορά ακόμη πως μαζί με τη Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο, ουδέποτε θα επιτρέψουν εγκαταστάσεις και στρατόπεδο μεταναστών στο χώρο μας.

Γεωργουτσάτες, 17. 08. 2020

Εκ του Γραφείου Τύπου Δήμου Δρόπολης και Πωγωνίου

Σχετικά άρθρα: