Από την «Εστία Δερόπολης» πασχαλινά δέματα σε ηλικιωμένους της περιοχής μας

Από την «Εστία Δερόπολης» πασχαλινά δέματα σε ηλικιωμένους της περιοχής μας

Και αυτές τις γιορτινές μέρες, o Σύλλογος «Εστία Δερόπολης» βρέθηκε κοντά στους ηλικιωμένους της περιοχής, στους αγαπημένους μας παππούδες και γιαγιάδες που θα περάσουν μόνοι τους το Πάσχα, μακριά από τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

460 πασχαλινά δέματα ετοιμάσαμε με πολλή αγάπη και τα μοιράσαμε στα απομακρυσμένα χωριά του Δήμου Δερόπολης και Πωγωνίου.

1

Συγκεκριμένα, 250 δέματα σε 11 χωριά της Άνω Δερόπολης (Άη Νικόλα, Κρα, Πέπελη, Κλεισάρι, Σελλειό, Λυκομήλι, Λοβίνα, Λόγγο, Κρυονέρι, Σωτήρα, Κοσσοβίτσα), 100 δέματα στα 5 χωριά της Ρίζας, Κάτω Δερόπολης (Γλύνα, Κάτω Επισκοπή, Άνω Επισκοπή, Βραχογοραντζή και Ραντάτι) και 110 δέματα σε 6 χωριά του Πωγωνίου (Πολύτσανη, Σχωριάδες, Σωπική, Χλωμό, Τσιάτιστα και Σέλτσκα).

4

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους δημογέροντες των χωριών, που μας βοήθησαν με τις λίστες των ηλικιωμένων, την εταιρεία XERRAPACK για τα κουτιά συσκευασίας που μας προσέφερε, το ζαχαροπλαστείο ΚΑΛΗΜΕΡΑ που μας παραχώρησε τον χώρο για την συσκευασία, τον Σταύρο Ζουμά, τον Μίλτο Λαχανά, τον Βασίλη Γιοβάνη, τον Λεωνίδα Κάτση, τον Φώτη Σακελλάρη και τον Θοδωρή Δήμα, που μας βοήθησαν για την διανομή των δεμάτων στα χωριά και όλους όσους στηρίζουν το έργο του Συλλόγου μας.

Η σκέψη μας, ειδικά αυτή την περίοδο, είναι κοντά σε όσους θα περάσουν μόνοι τους τις γιορτές, χωρίς τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Καλή Ανάσταση με υγεία και ελπίδα για καλύτερες μέρες για όλους μας!

Καλό Πάσχα!

Σχετικά άρθρα: