ΟΜΟΝΟΙΑ Κορυτσάς: Ο κ. Καραμέλιος δεν είναι πρόεδρος του παραρτήματός μας

ΟΜΟΝΟΙΑ Κορυτσάς: Ο κ. Καραμέλιος δεν είναι πρόεδρος του παραρτήματός μας

Μετά από δημοσίευμα του κ Γρηγόρη Καραμέλιου  στην epimenoume.gr προέκυψε η ανακοίνωση του Παραρτήματος της Ομόνοιας Κορυτσάς που ακολουθεί:

Ανακοίνωση Τύπου

Θέμα: Διευκρίνιση σχετικά με πρόσφατη ανάρτηση στο διαδίκτυο και με αναφορά στο
Παράρτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Κορυτσά.


Προσφάτως ο κ. Γρηγόρης Καραμέλιος (ή με την υπογραφή του) κυκλοφόρησε κείμενο το
οποίο χρήζει διευκρινήσεων.

Πρώτον και ουσιαστικό ο εν λόγω κύριος δεν είναι Πρόεδρος του Παραρτήματος Κορυτσάςόπως ισχυρίζεται. Από ενάμιση και πλέον χρόνο για τους λόγους που τότε έγιναν γνωστοί σε όλες της δομές της Οργάνωσης και σύμφωνα με τις καταστατικές αποφάσεις των αρμοδίων φορέων της έπαψε να είναι έχει οποιαδήποτε θέση στα όργανα της.

Επειδή ο άνδρας απ’ τα έργα του κρίνεται και όχι απ’ τα λόγια ακούγονται τόσο αστεία τα όσα προσπαθεί να μας πει στο κείμενο αυτό. Παράδειγμα προς αποφυγή είναι ο εν λόγω κύριος σε ότι αφορά στη συμβολή για ενότητα και ομοψυχία. Εξ άλλου η ανυπακοή σε συλλογικές αποφάσεις πολιτικής συνοχής είναι και ο λόγος για την αποπομπή του.

Κενές περιεχομένου ηθικολογίες σε άλλα περιβάλλοντα. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν πολύ καλά το κατά καιρό πολιτεύεσαι του κ. Καραμέλιου. Ας μην συνεχίσουμε άλλο με επιχειρήματα. Παράκληση, όμως, ώστε στο αδιέξοδο που προσωπικά έχει οδηγηθεί και στην αδυναμία να δικαιολογήσει πράξεις του στο παρελθόν και πιο πρόσφατα, ας μην διεγείρει άστοχα την κοινή γνώμη της ΕΕΜ. Εκτός και αν ακριβώς αυτός είναι ο στόχος του.

Κορυτσά, 5 Οκτωβρίου 2020

Εκ της Συντονιστικής Επιτροπής
Παραρτήματος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ στην Κορυτσά

Σχετικά άρθρα: