Ούτε νεκρό δεν σε αφήνει το ελληνικό «δαιμόνιο» να αγιάσεις

Ούτε νεκρό δεν σε αφήνει το ελληνικό «δαιμόνιο» να αγιάσεις

ΑΙΧΜΕΣ

(Μετέτρεψαν τη σορό σε εμπόρευμα)

Υπερήλικας Βορειοηπειρώτης, με διαμονή στην Αθήνα, σαν διάβασε στην epimenoume.gr το καυστικό άρθρο: «Εκτελωνισμός» νεκρών, εκνευρισμένος στο κατακόρυφο από την παράξενη, ανήκουστη απόφαση, που πλέον είναι πράξη, λέει: «Πίσω από το αυτί έχουμε το θάνατο, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Την επιθυμία, τα παιδιά μου όταν έρθει αυτή η ώρα, να με πάνε στο χωριό να ταφώ, μου την αποκλείουν. Με αυτό τον παράλογο νόμο, μετέτρεψαν τη σορό σε εμπόρευμα, φτάσαμε να κυνηγούν και το νεκρό για τα λεφτά …».

Σχολιάζουν, εκφράζουν και άλλοι την αγανάκτησή τους στην ανάρτηση της ιστοσελίδας:

Γιάννης Λέγγος: Αν ξεριζώνονται και τα οστά για ποια πατρίδα μιλάμε;! 

Αλκιβιάδης Νταλές: Οι τάφοι των νεκρών στον τόπο τους είναι οι τελευταίες σημαδούρες που αποδεικνύουν και μαρτυρούν την ύπαρξη και το αυτόκτον ενός λαού. Όπως φαίνεται, τα κοράκια της μπίζνες επί των νεκρών, ισοπεδώνοντας τα πάντα, αυτή τη φορά φτάσανε μέχρι την επίσημη κερδοσκοπική πολιτική του κράτος, που ισοδυναμεί με εθνική προδοσία απέναντι στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. Η κατρακύλα δεν έχει σταματημό.

Άννα Μπάσιου: Και από τους νεκρούς θέλουν να βγάλουν χρήματα, έλεος, ντροπή, σε τι κοινωνία ζούμε!

Σπύρος Ράιδος: Αυτό θα πει αλληλεγγύη προς τους συνέλληνες αποθανόντες ομοεθνείς, αν κατάλαβα καλά… Ποιοι είστε Κύριοι, εσείς που θέλετε να πεθάνετε χωρίς να εκτελωνίζεστε… Δεν ήξερα ότι εκτός από τα 23 τελωνεία που υφίσταται μια ψυχή όταν βγει από το σώμα του ανθρώπου με βάση τις γραφές και τους Πατέρες, έχει να αντιμετωπίσει άλλο ένα «επίγειο» τελωνείο!!!

Fotis Photis: Φίλοι μου, αυτό το αίσχος το έζησα στο πετσί μου μαζί με τα αδέρφια μου. Τον Ιούλιο εκοιμήθει η μάνα μου και σε 39 ακριβώς ημέρες εκοιμήθει και ο πατέρας μου. Η ταφή τους έγινε στο χωριό, αφού πρώτα πληρώσαμε εκτελωνισμό νεκρών, λες και ήταν αυτοκίνητο που το έφερα από Γερμανία. Η ταρίφα, 850€ την κεφαλή. Ούτε νεκρό δεν σε αφήνει το ελληνικό «δαιμόνιο» να αγιάσεις.