Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Λίβερπουλ Σαντιό Μανέ και το κινητό του με σπασμένη οθόνη

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Λίβερπουλ Σαντιό Μανέ και το κινητό του με σπασμένη οθόνη

Η φωτογραφία του Σαντιό Μανέ να κυκλοφορεί με κινητό που έχει σπασμένη οθόνη χλευάστηκε από πολλούς που διερωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν ένας παίκτης που εισπράττει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο να μην διαθέτει ένα ποσό για ένα κανονικό κινητό.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Λίβερπουλ σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δώσει απαντήσεις που θα έπρεπε να κάνουν πολλούς να το σκεφτούν δύο και τρεις φορές πριν τον κοροϊδέψουν.

«Όταν ήμουν μικρός, η οικογένειά μου πεινούσε. Έπρεπε να δουλέψω στα χωράφια για να ζήσουμε και περάσαμε δύσκολες στιγμές για να επιβιώσουμε. Ακόμη και ποδόσφαιρο μικρός έπαιζα ξυπόλυτος. Πλέον όμως που κερδίζω αρκετά χρήματα από το ποδόσφαιρο, μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους μου. Γιατί να έχω 10 Ferrari, 20 διαμαντένια ρολόγια ή δύο ιδιωτικά τζετ. Τι θα σήμαιναν για μένα ή για τον κόσμο αυτά; Προτιμώ με τα χρήματά μου να χτίσω σχολεία, ένα γήπεδο, να προσφέρω ρούχα, παπούτσια και τροφή σε ανθρώπους που είναι φτωχοί. Επίσης προσφέρω 70 ευρώ το μήνα σε κάθε άτομο σε μια φτωχή περιοχή της Σενεγάλης. Δεν έχω καμία ανάγκη να διαθέτω πολυτελή αυτοκίνητα ή σπίτια. Προτιμώ αντ’ αυτών οι συνάνθρωποί μου να παίρνουν ένα μερίδιο από όσα πρόσφερε σε μένα η ζωή», ήταν τα σοφά λόγια του 28χρονου άσου.

via:Alexandros Laskaridis

Σχετικά άρθρα: