Συνεταιρισμός Γυναικών «ΔΡΟΠΟΛΗ»

Συνεταιρισμός Γυναικών «ΔΡΟΠΟΛΗ»

Είναι χαρμόσυνη είδηση η ίδρυση ενός συνεταιρισμού στον τόπο μας. Είναι ελπίδα και ανάσα στον τόπο μας. Οι ενωμένες δυνάμεις, αυτή τη φορά των γυναικών της Δρόπολης, με βάση την ιδιωτική πρωτοβουλία, θα πετύχουν περισσότερα. Πιστεύουμε ότι θα αντέξουν στις προκλήσεις της δύσκολης εποχής, που διανύουμε. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία! Φιλοξενούμε στην ιστοσελίδα μας, epimenoume.gr, το πρώτο ενθαρρυντικό μήνυμα του συνεταιρισμού και σε συνέχεια υποσχόμαστε ότι θα στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας την προσπάθειά του:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Γνωρίζοντας το γεγονός πως οι γυναικείοι συνεταιρισμοί αποτελούν ένα σημαντικό κοινωνικό, πολιτιστικό και οικονομικό γεγονός σε μια συγκεκριμένη περιοχή, αποφασίσαμε να τολμήσουμε να αναλάβουμε μια τέτοια πρωτοπόρα προσπάθεια και να ιδρύσουμε τον Συνεταιρισμό Γυναικών «ΔΡΟΠΟΛΗ».

Συνεταιρισμός γυναικών Δρόπολη

Λαμβάνοντας υπόψη τα οφέλη που έχει μια τέτοια πρωτοβουλία, αλλά και τις πολλές δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, θα προσπαθήσουμε, μέσα από τον Συνεταιρισμό, να πετύχουμε την εύρεση λύσεων για την ενασχόληση των γυναικών με κάτι που να τους αρέσει και τους ενδιαφέρει, την ενίσχυση των οικογενειακών εισοδημάτων τους, καθώς και την προώθηση διαφόρων  προϊόντων που παράγονται στον τόπο μας.

Οι δραστηριότητες μας αφορούν την παραγωγή γλυκών του κουταλιού και μαρμελάδων με εποχιακά νωπά φρούτα, την παραγωγή παραδοσιακού τραχανά γλυκού και ξινού, την παραγωγή διάφορων λικέρ, καθώς και την προώθηση προς πώληση μελιού, τσαγιού, μπαχαρικών, αποξηραμένων καρπών, κ.ά. που παράγονται στον τόπο μας.

Η συμπαράσταση, η έμπρακτη βοήθεια σας, σίγουρα, θα μας δώσει δύναμη, για να τα καταφέρουμε.

Ευχαριστούμε πολύ!».

Σχετικά άρθρα: