Αδελφότητα Σχωριαδιτών «Η Γέννηση της Θεοτόκου»: Πάμε να ψηφίσουμε, όχι ποιον θα ψηφίσουμε

Αδελφότητα Σχωριαδιτών «Η Γέννηση της Θεοτόκου»: Πάμε να ψηφίσουμε, όχι ποιον θα ψηφίσουμε

Οι ομοσπονδίες, οι σύλλογοι, οι αδελφότητες του χώρου μας…μόνο κάνουν έκκληση, παροτρύνουν τα μέλη τους να πάνε να ψηφίσουν, δεν προπαγανδίζουν, δεν επιβάλλουν ποιον θα ψηφίσει ο καθένας. Υπόδειγμα για όλους τους φορείς μας, που στηρίζουν λανθασμένα πρόσωπο, ανάδειξη συγκεκριμένου υποψηφίου δημάρχου, είναι η δήλωση, η στάση της Αδελφότητας Σχωριαδιτών που ακολουθεί:

«Αδελφότητα Σχωριαδιτών «Η Γέννηση της Θεοτόκου»

ΔΗΛΩΣΗ

Όπως όλοι σας γνωρίζετε, το τελευταίο διάστημα ο χώρος μας έχει εισέλθει σε περίοδο προεκλογικής εκστρατείας για την ανάδειξη της Νέας Αρχής στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Η διαδικτυακή σελίδα «Σχωριάδες Πωγωνίου», η διαχείριση της οποίας ανήκει στο Δ.Σ. της Αδελφότητάς μας, δέχεται αιτήσεις για αναρτήσεις με προπαγανδιστικό περιεχόμενο για τις τρεις υποψηφιότητες ανάδειξης Δημάρχου. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και βασιζόμενοι στο Αρ.15 του καταστατικού μας, όπου αναφέρεται ρητά: «Απαγορεύεται στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και Γενικής συνέλευσης κάθε πολιτική συζήτηση και τοποθέτηση», αποφύγαμε συστηματικά ανάρτηση με τέτοιου είδους υλικό.

Επί της ευκαιρίας, προτρέπουμε όλους τους συγχωριανούς μας στις 14 Μάη να βρεθούμε μαζικά στο αγαπημένο μας χωριό, να ασκήσουμε ελεύθερα και δημοκρατικά το εκλογικό μας δικαίωμα κατά βούληση.

Επίσης, ευχόμαστε καλή επιτυχία και στις τρεις υποψηφιότητες για το αξίωμα του Δημάρχου!

Θέλουμε να τους βεβαιώσουμε, όποιος και αν είναι ο νικητής, πώς, όπως και στο παρελθόν, το Δ.Σ. της Αδελφότητάς μας θα είναι δίπλα του ως σύμμαχος, αλλά και επικριτής για την επίλυση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας».

Από το Δ.Σ. Αδελφότητας Σχωριαδιτών « Η Γέννησης της Θεοτόκου».

Σχετικά άρθρα: