Αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκης – Τιράνων

Αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκης – Τιράνων

Χαμόγελα για τους Αλβανούς που μένουν μόνιμα στη Βόρεια Ελλάδα

Με κόστος εισιτηρίου μόλις 20 ευρώ – Πτήση μιας ώρας

Νέες πτήσεις από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ξεκινά τον Αύγουστο μια γνωστή low-cost αεροπορική εταιρεία, διευρύνοντας το δίκτυο των προορισμών της στα Βαλκάνια

Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την πρωτεύουσα της Αλβανίας, τα Τίρανα, από το φετινό καλοκαίρι σε χαμηλές τιμές. Ενδειτικά, υπάρχει πτήση που το κόστος της ανέρχεται μόλις στα 20 ευρώ!

Ειδικότερα, οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 14 Αυγούστου 2023 και θα εκτελούνται 4 δρομολόγια την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή με Airbus Α-320 των 180 θέσεων. 

Η αναχώρηση είναι στις 19:10 από Θεσσαλονίκη, ενώ την Κυριακή το αεροσκάφος θα αναχωρεί στις 09:05, με διάρκεια μόλις μια ώρα. Οι ίδιες πτήσεις ισχύουν και από το αεροδρόμιο «Nene Tereza» των Τιράνων προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πτήσεις θα διατηρηθούν και την χειμερινή περίοδο με τρία εβδομαδιαία δρομολόγια προς το παρόν, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή με τις ίδιες ώρες αναχώρησης από το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας.

Σχετικά άρθρα: